Fesztivál ajánló

Előszezon, avagy érkeznek az első szabadtéri fesztivál-fecskék!

2019.04.28.

author:

Előszezon, avagy érkeznek az első szabadtéri fesztivál-fecskék!

Megérkezett a május és a tavasz utolsó hónapjával együtt szép lassan a fesztiválszezon is bekúszik életünkbe, és a még javában pörgő ’egyetemi napok’ szezon átadja a stafétát az első szabadtéri fecskéknek. Ezek körmére nézünk most rá!

04.29 – 05.04: VEN 2019, Veszprém

2019-ben az eddigi legnagyobb jubileumát üli majd meg a VEN, ugyanis  50 éves lesz az első egyetemi napok, ezt pedig természetesen egy méltó, fellépőkben és programokban dúskáló születésnappal ünnepli majd meg a rendezvény április 29. és május 4 között. Néhány fellépő a programból: Tujamo, Halott Pénz, Punnany Massif, Bëlga, Rúzsa Magdi, Hősök, Follow The Flow, Kowalsky meg a Vega, Ganxsta Zolee A Kartel, Ocho Macho.

VEN 2019 jegyek >>>


05.01-04: TÓMÉK 2019, Tiszafüred

Tiszafüred négynapos majálissal indítja el a szabadtéri rendezvényszezont, ahol a hazai könnyűzenei élet java – mint például Rúzsa Magdi, a 30y, a Kiscsillag, a Bohemian Betyars, a Beatrice, az Imserős Arcok, a Konyha vagy a Bagossy Brothers Company – zenél majd május 1. és május 4. között a Halas térre összegyűlt közönségnek.

TÓMÉK 2019 jegyek >>>


05.03-04: Motoros Rock Majális 2019, Hajdúböszörmény

A rockzene és a motorozás már megannyiszor kezet fogott, és most itt az alkalom, hogy Hajdúböszörmény is helyet adjon e barátságnak! A Motoros Rock Majális május 3-án és május 4-én röffen majd be a Castrum Termálkempingben, ahol családi és motoros programok, vezetéstechnikai bemutatók, vetélkedők, motoros ügyességi bemutatók és persze rock koncertek várják majd a látogatókat.

Motoros Rock Majális 2019 jegyek >>>


05.04: Zalaegerszegi RockMajális 2019

Május 4-én harmadik alkalommal ünnepelhetik a zalaegerszegi rockzene rajongók egy többzenekaros koncerttel a tavasz utolsó hónapjának befutóját a Zalakerámia Rendezvénycsarnokban, ahol ezúttal a Kárpátia, az Ossian,  Moby Dick és a Hungarica kelti majd életre a magyar fémzenét a majális jegyében!

Zalaegerszegi RockMajális 2019 jegyek >>>


05.24-26: Örvényeshegy Piknik 2019, Zalacsány

Zalacsány-Örvényeshegyen 2018-ban sikerrel vetette meg a lábát a nyári szezonindítás legújabb kulturális bástyája, az Örvényeshegy Piknik! A rendezvény második kiadása 2019. május 24. és május 26. között érkezik, és a debütáló alkalomhoz hasonlóan ismét nívós összművészeti programsorral öregbíti majd a régió hírnevét. A fellépők között pedig idén is helyet kapott egy világsztár is: Mario Biondi koncertje üdvözli majd a látogatókat a fesztivál első napján!

Örvényeshegy Piknik 2019 jegyek >>>


05.28: Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2019, Budapest

Május 28-án az ifjúsági újságírásé és híradásé lesz a szerepe az Akvárium Klubban, ahová a 26.  Országos Ifjúsági Sajtófesztivál költözik majd be egy teljes napra!  Számos közismert színész, művész és sportoló és vlogger is jelen lesz a rendezvényen. A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok és tombola várja az eseményre látogatókat.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük