Jegyelővétel Programajánló

Tavaszi vérpezsdítés: Erotica Expo a Dürer Rendezvényházban

2020.03.09.

author:

Tavaszi vérpezsdítés: Erotica Expo a Dürer Rendezvényházban

A tavaszi fáradtságra van egy igazán remek gyógyír, ugyanis a még  lassú vérkeringésre aligha akad jobb és pezsdítőbb kúra, mint az Erotica Expo! A május végi rendezvény egy exkluzív szakmai kiállítás és vásár, remek gyűjtőhelye az e területen tevékenykedő cégeknek, ez mellett pedig egy igen izgalmas és merész programsort is élvezhetnek az ide látogatók!

Az eseményen standok sora várja a látogatókat kínálva többek között egy-egy izgalmas este kiegészítőit épp úgy, mint a filmeket. Természetesen a színpadokról nem hiányoznak majd a valamennyi igényre gondoló erotikus műsorok, tűzforró hangulatot adva az egyébként is pikáns miliőnek. a május 30-i szombati nap csemege kosarára pedig egy Erotica Night Party adja majd rá a díszcsomagolást. További részletek a programokról >>>

Ha igényes keretek közt, igényes erotikára és egy igazi felnőttes, és lássuk be, lebilincselő kiállításra vágyunk, akkor – legyünk akár nők, férfiak – az Erotica Expo egy remek alkalom kicsit felrúgni a hétköznapokat, és remek alkalom, hogy rendhagyó és izgalmas élménnyel tegyünk pontot a tavasz végére!

A fesztiválra elővételben 5 080 Ft-ért kaphatóak a normál jegyek, 2540-ért a party jegyek, 7620 Ft-ért pedig a kombinált jegyek, de az igazán teljes élményt a 2 és 4 fős VIP belépőkkel kapjuk majd, amelyek mellé asztalfoglalás, italt és privát tánc is jár. Ezek és kiállítás idejére 40 000 Ft-tól, az Erotica Night Party-ra 31 000 Ft-tól érhetőek el.

Erotica Expo jegyek – 05.30 >>>

Erotica Expo jegyek – 05.31 >>>

Erotica Night Party jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük