Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Ez már ősz – programcsokor szeptember harmadik hétvégéjére

2019.09.19.

author:

Ez már ősz – programcsokor szeptember harmadik hétvégéjére

Ez már amolyan igazi ősz, levélhullással, csípős reggelekkel, az évszak rutin teendőivel, viszont még mindig nagyon gazdag programsorral, amelyet az egyre szaporodó beltéri élmények mellett még kültéren is élvezhetünk! Lássuk, mindez mit jelent e hétvégére nézve! 

09.20: Punnany Massif, Budapest Park

Budapest Park 2019-es szezonja sem lenne teljes, ha nem lenne meg a már jól megszokott hármas Punnany Massif befutó, amelynek utolsó elemére szeptember 20-án sorra is kerül! Természetesen a koncerthez jár az afterparty is, amelynek egyik meghatározó eleme az idei negyedik Bailando Party, a másik pedig egy East Coast vs. West Coast Night hip hop buli lesz!

Punnany Massif @ Budapest Park jegyek >>>

Bailando @ Budapest Park jegyek >>>

East Coast vs. West Coast Night @ Budapest Park jegyek >>>


09.20: Classic Tribute Fesztivál, Dürer Kert

AC / DC, Guns N’ Roses, Iron Maiden, Judas Priest, Toto, Poison, Led Zeppelin, Black Sabbath élőben egyazon estén? Nem, nem valami megfizethetetlen álomfesztiválról van szó, hanem a Dürer Kert őszindító koncertsorának egy igazán ízes etapjáról, amikor is egy nagy csokor hazai zenész fog tisztelegni közel tucatnyi legendás banda zenéje előtt, a Classic Tribute Fesztivál égisze alatt.

Classic Tribute Fesztivál 2019 jegyek >>>


09.20: Kiscsillag, Helynekem

Aligha van magától értetődőbb ikonja a hazai alternatív zenei világnak, mint a Lovasi András és Leskovics Gábor vezette Kiscsillag, akik a miskolci Helynekem színpadát sem hanyagolják az ősszel! A koncert szeptember 20-án este lakja majd be a placcot, ami után pedig hajnalig tartó video disco pörgeti a hangulatot a klubban

Kiscsillag @ Helynekem jegyek >>>


09.21: Honeybeast, Budapest Park

A hazai közönség egyik kedvenc zenekara búcsúztatja a Budapest Park 8. szezonját, ugyanis szeptember 21-én a Honeybeast lép majd fel a fesztivál méretű klubban, a koncert rangját pedig tovább emeli, hogy csapat minden egyes belépőjegy árából 70 Ft-ot felajánl a fogyatékossággal élő fiatalokat foglalkoztató MáSzínház tehetségei számára! A koncertet követően a szezon utolsó Stranger Synths Party-ja és Freddie Mercury Night-ja vezeti majd át a közönséget a hajnalba!

Honeybeast @ Budapest Park jegyek >>>

Stranger Synths Party @ Budapest Park jegyek >>>

Freddie Mercury Night @ Budapest Park jegyek >>>


09.21: Puttonyos Fesztivál, Paks

Fesztiválhangulatú este a szüret jegyében, avagy szeptember 21-én, szombaton ismét eljön a Puttonyos Fesztivál ideje, a Sárgödör téren ahol Horváth Tamás koncertje mellett  az alkalomhoz passzosan a gasztronómia és persze a borok is kiadós hangsúlyt kapnak!

Puttonyos Fesztivál 2019 jegyek >>>


09.21: Earthdance, Dürer Kert

Az Earthdance összekapcsolódás, egy szimultán zenei fesztivál, amely nem vesz tudomást etnikai, vallási, politikai hovatartozásról. Lényege a helyi szervezők által leírt jó ügy támogatása, Magyarországon kedvezményezettek az Age of Hope és a Budapest Bike Maffia alapítványok. A rendezvény éjjel kettőkor, a ‘Paryer for Peace’ békehimnusszal kapcsolja össze a bolygó több száz helyszínét, létrehozva a mottóban megjelölt Kollektív Intelligenciát!

Earthdance @ Dürer Kert jegyek >>>


09.22: Carnival Youth, Dürer Kert

A Carnival Youth idén már a Sziget Fesztiválon is fellépett, szeptemberben pedig a Good Luck európai turnéjával még alaposabban visszatérnek az országba, ugyanis ezúttal zsinórban két koncertet is adnak: 21-én Debrecenben, a Víztoronyban, míg 22-én Budapesten játszanak a Dürer Kertben.

Carnival Youth @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További szeptemberi események és jegyek a Tixa-hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük