Jegyelővétel Koncert ajánló

Fehér Holló lemezbemutató a Mika Tivadar Mulatóban

2020.02.25.

author:

Fehér Holló lemezbemutató a Mika Tivadar Mulatóban

Fehér Holló producer, zenész, énekes, dalszerző, dalszövegíró, korábban a Flatband/The Palace tagjaként, jelenleg pedig a The Middletonz gitárosaként lehet ismert az önálló projektje mellett.

“Nagyon nehéz belekezdeni, mert nagyon sok mindenről tudnék beszélni, ami fájt vagy fáj most is. Ezek azok a dolgok, amikről interjúkban sosem kérdeznek meg. Ami rosszabb, hogy a szülők és a barátok se kérdeznek – akkor se, ha látják, hogy baj van. Talán jobb, ha nem veszik észre, mert akkor az ember nem szembesül vele, hogy nem segít neki senki… Amikor elkezdtem írni a lemezt, mélyponton voltam. 

Ebben benne van, hogy már nem vagyok a Palace tagja, ami minden egyes fontosabb dátumon előjön. Szülinap, Karácsony, Újév… ezek mind olyan alkalmak, amikor szembesülök vele, hogy már nincsenek ott.  Benne van, hogy egy 4 éves kapcsolatom tönkre ment, -hiába tettem bele mindent, amit tudtam-, ez tönkretette minden egyes próbálkozásom utána más lányokkal. 

Benne van, hogy a nevelőapám vert engem, hogy csalta anyámat. Az is benne van, hogy én léptem félre. Hiszek abban is, hogy lehet több embert szerelemmel szeretni, viszont ez felőrli az embert. 

Mondhatnék még sok mindent, ami a legrosszabb, hogy úgy éreztem egyedül fogok maradni… Hiába vannak mellettem barátok, hiába kapok jó visszajelzéseket, akkor is azt érzem, hogy problémám van, egy ideje depressziós vagyok,néha túlpörgök, néha elfog az üldözési mánia.

Egyetlen egy dolog kezdett el gyógyítani, és az az alkotás. Erről írtam a lemezt. Ezért lett a címe #egyedüldemégsem. Mióta producerként dolgozom, jó irányba tartok. Lett egy csomó munkám, elkezdtem megtalálni magam. Azt látom, hogy ez az én utam. Új barátokat találtam. Új inspirációt. Új célokat. 

Remélem, hogy az album segít az embereknek: nem feltétlen megoldást találni, hanem megmutatni nekik, hogy mennyire nincsenek egyedül. Ne féljünk beszélni a problémáinkról.

Fehér Holló lemezbemutató jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.