Fesztivál ajánló Koncert ajánló

FEZEN, Iggy Pop, 30 STM, Architects, … – velük pörög majd el a hét!

2019.07.21.

author:

FEZEN, Iggy Pop, 30 STM, Architects, … – velük pörög majd el a hét!

Nem mintha annyira gyorsítani kellene az amúgy is elképesztő tempóban pörgő nyári napokat, de ez a hét is azok közé tartozik majd, amelyeken nem győzzük kapkodni a fejünket a jobbnál jobb, szabadidőnket édesítő lehetőségek felé! 

07.22: Juanes, Budapest Park

Idén is megtáncoltatja a Budapest Parkot a latin zenei világ egyik világsztárja: július 22-én a legismertebb és legrajongottabb kolumbiai popzenész, Juan Esteban Aristizábal Vásquez vagyis Juanes érkezik a klub színpadára! A passzos levezetésről pedig Whiteboy és Császár Előd gondoskodik majd!

Juanes @ Budapest Park jegyek >>>

Juanes after @ Budapest Park jegyek >>>


07.22: CKY, Kék Yuk

Az amerikai crossover hardcore egyik kultikus csapata, a Camp Kill Yourself, azaz a CKY a nyáron tesz egy kanyart Európában és ennek égisze alatt Budapestre is ellátogatnak majd július 22-én! A koncert a Kék Yukban talál otthonra, ahol egy igen mozgalmas este várja majd a rajongókat.

CKY @ Kék Yuk jegyek >>>


07.23: Thirty Seconds To Mars, Budapest Park

A Los Angeles-i csapat már számos hazai fesztivál nagyszínpadát meghódította, július 23. viszont igencsak kivételes nap lesz a magyar rajongók számára, ugyanis Jared Leto és csapata ugyanis karrierjük során először egy teljesen önálló koncerttel érkezik a Budapest Parkba!

Thirty Seconds To Mars @ Budapest Park jegyek >>>


07.24-07.27: FEZEN 2019, Székesfehérvár

FEZEN 2019–ben is marad a júliusi időpontnál, és a nyár közepének egyik meghatározó rendezvénye ismét egy pop és rock oldalról alaposan megtámogatott fellépősorral várja majd július 24. és július 27. között Székesfehérvárra a rendezvény rajongóit, olyan neveket hozva idén a MÁV sportpálya fövenyére, mint  a Dream Theater, az Arch Enemy, a Cradle Of Filth, az Airbourne, az Alestorm, az Ignite, Fedde Le Grand vagy Dub FX!

FEZEN 2019 jegyek >>>


07.24-07.27: Slamtábor 2019, Orfű

Idén is érkezik az ország ‘legritmusgazdagabb’ pár napja, avagy az Összmagyar Slam Poetry, Spoken Word és Irodalmi tábor – vagy röviden csak Slamtábor – amely égisze alatt ismét a szavak és rímek  mesteri használatának a titkaiba merülhetünk el az orfűi Panoráma Campingben! A programban versműhelyek, slammühelyek és a versenyek mellett természetesen koncertek sora is helyet kap!

Slamtábor 2019 jegyek >>>


07.24: Iggy Pop, Budapest Park

Nem kisebb legenda, mint a punk-keresztapja is jelen lesz a Budapest Park 2019-es szezonjában, ugyanis július 24-én maga Iggy Pop érkezik majd a placc nagyszínpadára! A hangolás feladatát pedig 2017 egyik legizgalmasabb grunge pop csapata, az brit Cruel Hearts Club, és a hazai Black Bartók vállalja majd fel, a levezetéshez pedig egy remek NeverNight Party kerekedik.

Iggy Pop @ Budapest Park jegyek >>>

NeverNight Party @ Budapest Park jegyek >>>


07.24: Neurosis, Akvárium Klub

Bár már jó ideje teltházas az esemény, nem hagyhatjuk ki, hogy a sziklaomlás-súlyú zenék iránymutató zenekara és egyben a mai sludge- és post metal széna legfontosabb alapköve, a Neurosis is visszatér 2019 nyarán Budapestre, hogy július 24-én letesztelje, mekkora erejű őrlést és zenei mélységet is bír elviselni  az Akvárium Klub és közönsége!

A koncertre minden jegy elkelt


07.24: Alien Weaponry, Dürer Kert

Bár még egy éve sincs, hogy kijött az Alien Weaponry debütáló albuma, a szakma máris a legígéretesebb fiatal metal zenekarként említi az új-zélandi triót. A maori nyelven éneklő banda első önálló turnéján Budapestet is útba ejti, és július 24-én a Dürer Kertben mutatkoznak be a magyar közönségnek!

Alien Weaponry @ Dürer Kert jegyek >>>


07.24: Birds In Row, Dürer Kert

A francia kortárs underground rockzenei színtér keresztmetszetét kapujuk meg július 24-én a Dürer Kertben, ahol a gall post- hardcore egyik gyöngyszeme, a Birds In Row lép majd tribünre a szintén francia Heavy Heart és Chaviré társaságában!

Birds In Row @ Dürer Kert jegyek >>>


07.25: Architects, Budapest Park

A jövőre tizenöt éves brightoni metalcore csapat, az Architects többször járt már hazánkban, most pedig még tovább emelik a tétet, ugyanis a friss albumukkal már a a Budapest Parkba térnek vissza! A koncert vendégei a szintén új albummal érkező While She Sleeps, illetve a Rolo Tomassi és a Loathe lesznek!

Architects @ Budapest Park jegyek >>>

Lithium Night @ Budapest Park jegyek >>>


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük