Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló

Gasztrokalandok nyárzáráshoz és őszindításhoz

2018.08.13.

author:

Gasztrokalandok nyárzáráshoz és őszindításhoz

A megannyi koncert és fesztivál mellet azért néha érdemes a gyomrunkra is gondolni, elvégre az országunk remek ételek és italok hazája, amelyek megérdemlik az ünneplést! Íme, egy kis kalauz, hol leljük a nyár végén és az ősz elején a legfinomabb csemegéket!

08.23-26: Sörfesztivál a Budai Várban, Budai Vár (Budapest)

Augusztus végén ismét sok száz hordó sör, koncertek, és remek ételek költöznek a Budai Vár Oroszlános és Hunyadi udvarába ugyanis egy év pihenő után visszatér az ország egyik legnagyobb sörös rendezvénye, a Budavári Sörfesztivál, azaz friss nevén a Sörfesztivál a Budai Várban! Az pedig biztos, hogy érdemes lesz szomjasan érkezni az augusztus 23. és augusztus 26. közötti eseményre, ugyanis több mint 250 féle sörkülönlegesség várja majd a látogatókat az ország egyik legszebb rendezvényhelyszínén.

Sörfesztivál a Budai Várban 2018 jegyelővétel >>>

08.23-26: Országos Csokoládé Fesztivál, Rákóczi-vár (Szerencs)

Szó szerint az ország legédesebb nyárzáró eseménye a szerencsi Csokoládé Fesztivál! A megannyi édes nyalánkság mellett ráadásul egy igazi fesztiválprogramot is kapunk majd augusztus 23. és augusztus 26. között, olyan fellépőkkel, mint a Punnany Massif, a Neoton, az Anna & the Barbies, a Wellhello, a Depresszió, Majka & Curtis, a PASO, a Bikini, a Hooligans, a Paddy & The Rats és még nagyon sokan!

Országos Csokoládé Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>

08.31-09.01: Vingardium Borliget, Erzsébetligeti Színház (Budapest)

Az Erzsébetligeti Színház csodás környezetébe augusztus 31. és szeptember 1. között már harmadik alkalommal költöznek be a remek borok és ínycsiklandozó életek, amelyek köré egy kellemes nyárzáró esemény fonódik, ahol a család minden tagja megtalálja a neki való programot. Ha pedig a 30 pincészet nedűinek kóstolgatása és a kikapcsolódás mellett a borok és a borászat világában is elmerülnénk, akkor a Vingardium Borliget erre is tökéletes alkalmat nyújt!

Vingardium Borliget 2018 jegyelővétel >>>

09.12-13, Eran Tibi menükóstoló vacsora, HILDA (Budapest)

Az izraeli születésű Eran Tibi izgalmas fogásait kóstolhatjuk meg a HILDA Budapest meghitt és nívós környezetében, ugyanis a zseniális séf londoni éttermének, modern Tel-Aviv ihlette menüje lesz a díszvendég szeptember 12-én és szeptember 13-án este a fővárosban!

Eran Tibi menükóstoló vacsora jegyelővétel >>>

09.13-16: Kerekdomb Fesztivál, Tállya

2018-ban negyedik alkalommal költözik be a festői Tállyára a Kerekdomb Fesztivál. Az ezúttal csak egy őszi - egész pontosan szeptember 13. és szeptember 16. közötti - ám annál tartalmasabb, és csak az évszakhoz mérhető színes kiadással jelentkezik az ország egyik leghangulatosabb, gasztronómia élményekkel is gazdagon főszerezett, összművészeti rendezvénye.

Kerekdomb Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>

09.15: Házi Sörfőző Fesztivál, Legenda Sörfőzde Center (Budapest)

Az országban első alkalommal kap fesztivált a házi sörfőzés művészete! A nyugaton már méltán népszerű eseménytípus Magyarországon első alkalommal szeptember 15-én várja majd sörfőzésre valóban kíváncsi érdeklődőket a Legenda Sörfőzde Centerbe. Az eseményen nem csak a készítés módját, de annak eszközeit és alapanyagait is megismerhetik az első Házi Sörfőző Fesztiválra – alias Homebrewers Festival in Budapest - érkező látogatók!

Házi Sörfőző Fesztivál 2018 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük