Jegyelővétel Koncert ajánló

Hat jó koncert a hétköznapokra

2019.11.17.

author:

Hat jó koncert a hétköznapokra

Lassan belénk költözik a karácsonyi láz, jön az év végi rohangálás, és épp ezért talán még fontosabb, hogy olykor-olykor megálljunk a hétköznapi rohanásban és valami mással, például koncertekkel üssük el az időt! Ehhez adunk kapaszkodót!

11.18: Ceremony, Dürer Kert

Jóféle amerikai punk rockot hoz a hét indításhoz a kaliforniai Ceremony, akik az augusztus végén megvillantott hatodik, ‘In the Spirit World Now’ című albumuk anyagával érkeznek majd november 18-án a Dürer Kert falai között

Ceremony @ Dürer Kert jegyek >>>


11.19: Lionheart, Dürer Kert

Nagyon intenzív este tépázza majd meg november 19-én este a Dürer Kertet, ugyanis visszatér Budapestre a baromi intenzív koncertjeiről is híres, kaliforniai Lionheart! Az amerikai csapat ráadásul nem egyedül érkezik, ugyanis itt lesz velük az estén a Deez Nuts-t, a Kublai Khan, a Despised Icon énekes Alex Erian vezette Obey The Brave is, valamint a német Fallbrawl is. Nyami! (A koncertre SZÉP  Kártyával is vásárolható belépő) 

Lionheart @ Dürer Kert jegyek >>>


11.21: Annihilator, Barba Negra

2019. november 21-én, szinte napra pontosan két évvel a 2017-es budapesti koncertjük után, ezúttal önálló turnéval visszatér a fővárosba az Annihilator, és ismét egy alapos, késő őszi metal szakestet tart majd a kultikus kanadai thrash csapat a Barba Negrában! A koncert vendége a kaliforniai Archer Nation lesz.

Annihilator @ Barba Negra jegyek >>>


11.21: Whispering Sons, Dürer Kert

Poszt-punk kalandozást is kapunk a késő őszi koncertnaptárunkba, ennek felelőse pedig a Whispering Sons lesz!  A zenekar a 2018-ban megjelent Image című első lemezével járja a kontinens egyre nagyobb részét, és hordozza körbe borongós, a Sisters Of Mercy stílusformáló világából okosan táplálkozó dalait, amelyek ezúttal a Dürer Kert falai között találnak majd rá újra a magyarországi hallgatóságra november 21-én.

Whispering Sons @ Dürer Kert jegyek >>>


11.21: Soulfool, Muzikum

New Orleans-i hatásoktól sem mentes swing-blues, groove-os gospell…  ez az amire november 21-én számíthatunk majd a Muzikumban, ahol a Soulfool mutatja maid be első nagylemezét, sőt, a lemezre az ezen a koncerten felvett közösen énekelt címadó dal élő verziója is felkerül majd.

Soulfool @ Muzikum jegyek >>>


11.21: Galla Miklós, TRIP Hajó

Galla Miklós bemutatásával valószínűleg nem sokat kell vesződni a hazai közönség fel, sőt, az sem újdonság, hogy az abszurd humor magyar honosítója zenei fronton sem mozog esetlenül. Ez utóbbinak egy csúcspontja érkezik november 21-én, amikor az az “Emberek, figyeljetek!” és a “Bélát itt ne keressék” című lemezeit mutatja majd be a TRIP Hajón.

Galla Miklós @ TRIP Hajó jegyek >>>

 

 


További novemberi koncertek a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.