Családi Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Hétvégi programok beltérben, szabadtéren és a levegőben

2019.09.12.

author:

Hétvégi programok beltérben, szabadtéren és a levegőben

Szeptember második teljes hétvégéje tökéletes bizonyíték arra, hogy van lendület az őszben is, hiszen nem elég, hogy koncertekből is akad bőven a kínálatban, még pár fesztiválízű pillanatot is begyűjthetünk az országban! 

09.13-15: Szegedi Repülőnapok és Légiparádé, Szeged

Az ősz egyik leglátványosabb eseménye várja majd a kicsiket és nagyokat szeptember 13. és szeptember 15. között a Szegedi Repülőtéren, ugyanis a több mint évszázados helyszínt negyedik  alkalommal lakja be a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé megannyi földi és persze légi programmal!

Szegedi Repülőnapok és Légiparádé 2019 jegyek >>>


09.13-14: OGT 2019, Analog Music Hall

2019. szeptember 13-án és szeptember 14-én már az 6. alkalommal gyűlik össze a hazai dark és goth szubkultúra apraja-nagyja, hogy összehozza a rajongókat, valamint betekintést nyújtson a „laikusok” számára is e sokszínű stílus világába. Az Országos Gothic Találkozónak idén a főváros legdinamikusabban fejlődő szórakozóhelye, az Analog Music Hall ad otthont.

Országos Gothic Találkozó 2019 jegyelővétel >>>


09.13: Irie Maffia, Budapest Park

Az Irie Maffia is a Budapest Parkban búcsúztatja a szezont, sőt ezúttal a színpadok világától is elköszön egy időre a csapat, de szerencsére a háttérben csupa örömteli hír áll: a szeptember 13-i koncerten Sena már a kilencedik hónapban lesz a babával, sőt Busa Pista is gyermekáldás elé néz a párjával. A koncert levezetéséről a Szeresd a Trashem bébi! csapat és egy Vice City Party gondoskodik majd.

Irie Maffia @ Budapest Park jegyek >>>

Szeresd a Trashem bébi! @ Budapest Park jegyek >>>

Vice City Party @ Budapest Park jegyek >>>


09.13: Nile, Dürer Kert

Dürer Kert augusztusi metal-sorozása után az évszakváltáson sem törik meg a lendületet, sőt! Szeptember 13-án a durvulás fő felelőse a mára már death metal fogalommá érett Nile, melléjük az Európa-turnéra és persze erre az estére is, egy szintén nem harmatos csapat, a floridai Hate Eternal csapódik még fő társként, de itt lesz még a szintén amerikai Vitriol és a svájci Omophagia, nem kevésbé harmatos zenei húrokat pendítve.

Nile, Dürer Kert jegyek >>>


09.13: Fekete Zaj After, Víztoronykert

Az idei Fekete Zaj Fesztiválnak egy ízes visszhangja kel Debrecenben szeptember 13-án, ugyanis egy estére az underground rendezvény szelleme belengi a Nagyerdei Víztorony kertjét. Az idézés feladatát pedig a VHK,  az Ørdøg, a Trillion és a Ghost Toast vállalja magára.

Fekete Zaj After @ Víztoronykert jegyek >>>


09.14: DJ Bobo, Budapest Park

Budapest Parknak már elvitathatatlanul megvannak a maga hagyományai, ilyen az elmaradhatatlan retro-őrület, DJ Bobo szezonzáró show-ja! Szeptember 14-én a svájci énekes és csapata vezetésével újra átélhetjük a ’90-es és 2000-es évek bulihangulatát és egy dedikált DJ Bobo Afterparty égisze alatt az egész éjjel a múlt felé fordul a szórakozóhely.

DJ Bobo @ Budapest Park jegyek >>>

DJ Bobo Afterparty @ Budapest Park jegyek >>>


09.14: Little G Weevil Acoustic Trio, Muzikum

Már valószínűleg egy fővárosi blues és soul rajongónak sem kell bemutatni Little G Weevil nevét, ezért a stílus rajongóit győzködni sem nagyon kell, hogy az ősz indításhoz talán az egyik legjobb fűszer a Little G Weevil Band akusztikus és garantáltan nagyon hangulatos koncertje a Muzikum Klubban!

Little G Weevil Trio @ Muzikum jegyek >>>


09.14: Homebrewers Festival, Legenda Sörfőzde

Egy jó sör ősszel is jó sör,a házi sörfőzés pedig egyik legjobb módja, hogy saját elképzeléseinket a habos csoda formájában valósággá váltsuk. Ennek a dedikált rendezvénye érkezik már másodszor a Legenda Sörfőzde falai közé szeptember 14-én, ahol nem csak a készítés módját, de annak eszközeit és alapanyagait is megismerhetik az érdeklődők!

Homebrewers Festival 2019 jegyek >>>

 


További szeptemberi események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük