Jótékonyság

Hív a RockMobil – Így jótékonykodhatsz a Tankcsapdával

2022.02.16.

author:

Hív a RockMobil – Így jótékonykodhatsz a Tankcsapdával

Csaknem 40 hazai rockzenekar, többek között Kalapács József, a Pokolgép és a Piramis is csatlakozott már a RockMobil kezdeményezéshez, ami többek között a járvány okozta bizonytalanságot és kiszolgáltatottságot igyekszik csökkenteni a könnyűzenei életben.

A RockMobil ötlete a magyar Netfone Telecom mobilszolgáltató találmánya: minden egyes telefonos előfizetéssel a kedvenc együtteseiket segíthetik a rajongók, hiszen a cég a havidíj egy adott százalékát a kiválasztott zenekarnak küldi el. A minap csatlakozott Tankcsapda pedig még ezen felül is kitalált valamit: a számukra érkező támogatást továbbadományozzák: a fogyatékkal élő és hátrányos helyzetű emberek sportolását szeretnék szponzorálni vele.

– Több tervet készítettünk 2020-ban, amikor kiderült, hogy lezárások lesznek. Majd módosítottuk őket, és megint csak módosítanunk kellett, hiszen senki sem tudta hogy alakul a zenei világ a vírus miatt – emlékszik a nehéz időszakra Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. – Ezzel együtt is tartalmas időszakot tudhatunk magunk mögött, az elmúlt két évben amennyire lehetett koncerteztünk, klipeket készítettünk. És szerencsére jó pár olyan elképzelést is megvalósíthattunk, amivel a bezártság alatt tarthattuk a kapcsolatot a rajongókkal, és még segíthettünk is néhány embernek. Többek között a RockMobillal közös együttműködésünk is ilyen, így a 2022-es év is sikerrel indulhat: ha valaki csatlakozik a kezdeményezéshez, akkor tulajdonképpen velünk együtt jótékonykodik, hiszen az új előfizetés által nekünk érkező támogatást mi a Mozgás-Öröm Sport Egyesületnek, azon belül is a debreceni fogyatékkal élőknek szeretnénk továbbadományozni..

Az ötlethez persze Kalapács Józsefnek is volt egy-két szava:

– Megfogott a RockMobil közösségépítő gondolata, hogy ezzel új platformmal még erősebbé tehetjük a kapcsolatot a bandák és a rockerek között – mondta a legendás énekes, aki rövid idő alatt a márka arcává vált. – Ezen a szálon tovább is gondoltam az ötletet: jó lenne, ha a RockMobil bővülne egy olyan szolgáltatással, hogy a rajongók információt kaphatnak a zenekarok koncertjeiről, időpontokról, jegyvásárlási lehetőségekről. Nyitott kapukat döngettem, a jövőben a Netfone Telecom ilyen irányba is szeretné fejleszteni az applikációt.


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük