Programajánló

Idén is programok és akciók sorát hozza a Valentin nap!

2020.02.07.

author:

Idén is programok és akciók sorát hozza a Valentin nap!

Akár tartjuk, akár nem, a Valentin nap visszavonhatatlanul része lett az évindító társadalmi rituáléinknak, viszont ez már nem csak rózsaszirmokon beúszó szirupáradatot jelent, hanem az év első igazi programdömpingjét is meghozza! 

Természetesen már rég nem csak a jól bevált Valentin-bulik soráról szól ez az este – pláne, hogy 2020-ban péntekre esik – hanem megannyi izgalmas, rendhagyó programot és lehetőséget is lelünk a kínálatban. Ezekből válogattunk össze egy szép nagy bokrétányit nektek! (Az programokra a jegyelővétel a TIXA dedikált gyűjtőoldalán érhető el)  

♥ ♥ ♥

Csányi Csándor: Hogyan értsük félre a nőket? (Budapest)

Talán az egyik legkézenfekvőbb ajánlat Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka, amelyből kettő is kijut e napon a MOMKult színpadán!

♥ ♥ ♥

Művészetek Völgye 2020 (jegyakció)

Bár a Művészetek Völgyét nem lehet a szerelem napjához igazítani, azért egy akcióval az ország egyik legsokoldalúbb eseménye is szívecskét rajzol a naptárba! A február 16-ig tartó páros 10napos és 5napos bérlet akcióban a második bérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg  a Völgy-rajongók, akik július 17. és 26. között így együtt élvezhetik Kapolcs és környéke romantikáját.

♥ ♥ ♥

Tribute Farsang 2020 (Budapest)

Egy igazi keménykötésű program a Dürer Kert mindhárom termében, azoknak, akik rendesen meg akarják nyomni ezt a pénteki napot, olyan zenekarok előtt tisztelegve, mint például Korn, a Metallica, vagy a Linkin Park.

♥ ♥ ♥

Bluestone koncert (Budapest)

Ízes blues is jár Valentin napjára, méghozzá a Muzikumban, ahol hosszú idő után ismét a Bluestone zenekar dallamai csendülnek fel.

♥ ♥ ♥

Lámpaláng lemezbemutató (Kecskemét)

Romantikával telik meg a kecskeméti Leskowsky Hangszergyűjtemény, ahol rendhagyó tárlatvezetés és a Lámpaláng együttes meghitt szobakoncertje várja a látogatókat

♥ ♥ ♥

Ördögkatlan Fesztivál 2020 (jegyakció)

A szív és lélek átdörzsölésébe és felfűtésébe az ország egyik leghangulatosabb rendezvénye, az Ördögkatlan Fesztivál is beszáll, és a Villányi-hegység összművészeti gyöngyszeme  is egy páros jegyakciót indít e napon. A kedvezmény égisze alatt a páros bérletet  2 x 16 000 Ft helyett 30 000 Ft-ért vásárolhatják meg a július 28. és augusztus 1. között békés és sokszínű feltöltődésre vágyók.

♥ ♥ ♥

Henri Gonzo & Daniel Perez koncert (Budapest)

Fran Palermo énekese és testvére a zenekar esszenciáját megragadva egy merőben más megszólalású duófelállásban adják elő legnagyobb slágereiket a Bem6 színpadán

♥ ♥ ♥

Mörk koncert (Sopron)

Ha valaki egy pénteki zenei fílingelésre vágyik Sopronban, akkor nagyon jó hely lesz neki a Búgócsiga, ahol a Mörk dögös ritmusai és groovejai adnak majd pírt a Valentin napnak!

♥ ♥ ♥

Grace Kelly és a monacói herceg szerelmének nyomában (Budapest)

Kellemes séta és egy izgalmas nyomozás Budapest belvárosában, mely során az izgalmasabbnál izgalmasabb feladványokat megfejtve kiderül, hogy mit is rejt Grace Kelly különös szerelme.

♥ ♥ ♥

Mayberian Sanskülotts koncert (Szeged)

A  Mayberian Sanskülotts a szegedi Grand Cafeba is elviszi a tizedik évének mondanivalóját, és ha már így tesznek, a koncert után egy kis extra őrület is jár hendrigz gondozásában.

♥ ♥ ♥

Valentin napi vacsora a Marriott Hotelben (Budapest)

Öt fogásos kényeztető vacsora két főnek, a kulináris élvezetek csúcsra járatásának a jegyében, a DNB Budapest csodás miliőjében.

♥ ♥ ♥

Rakonczai Imre koncert (Eger)

Rakonczai Imre koncertje hamisíthatatlan nyáresti sanzonhangulatot idéz Egerbe. Zongora és ének, barátok és felejthetetlen bormámoros éjszakák mindez a Hippolit  Terrace-on!

♥ ♥ ♥

Valentin napi klikkmentes buli (Budapest)

A szervezők ezúttal egy olyan klikkmentes bulit szerveznek a Promenád Bisztróba, ahol nem négy fős, hanem két fős asztalokhoz sorsolnak ki egy fiút és egy lányt, akik gyertyafényben, romantikával, telve csevegnek 15 percet.

♥ ♥ ♥

Farsangi Havervagy buli (Szeged)

Szeged első Havervagyos farsangi bulija a Nyugi Kertben, ami ráadásul még a Valentin nap tüzét is megkapja majd erre az éjszakára.

♥ ♥ ♥

Valentin napi pezsgőzés (Budapest)

A vegytiszta romantika költözik be a Cezanne étterem falai közé, ahol a menü egy mesés desszert, egy pohár pezsgő, lágy dallamok, a budapesti panoráma és persze a szerelem.

♥ ♥ ♥

Szinglikre Hangolva party (Gyöngyös)

Dedikált party az egyedülállóknak – akik ha ügyesek, az este végére már nem is biztos, hogy azok lesznek – a gyöngyösi Blue Boxbanfebruár 15-én, Willcox, Rick Sawyer és Benks ütemeivel felfűtve.

♥ ♥ ♥

Hungary Card  – nem csak Valentin napra 

Szeretnétek február 14-én kedvezményesen étterembe menni, olcsóbban megszállni valahol a hétvégén, vagy épp egy jó kiállítást, esetleg egy romantikus darabot megnézni közösen?  Akkor a Hungary Card a Ti választásotok! 

♥ ♥ ♥


Jegyek a Valentin napi programokra >>>

One Comment
  1. […] Nekilendült az idő kereke és a február már úgy pörög mintha dühös rozsomákok üldöznék! Tehát itt vagyunk a télűző rituálénk második szakaszánál, amihez már alapban is egy csomó ‘eszközt’ lelünk, és még a Valentin-nap programdömpingjét is megkapjuk, amihez egy külön cikket készítettünk nektek.  […]

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.