Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Így édesítsd meg a július utolsó hétvégéjét!

2019.07.25.

author:

Így édesítsd meg a július utolsó hétvégéjét!

Befutott a július utolsó hétvégéje, és ha nem épp a FEZEN 2019-en zúzunk, vagy a Művészetek Völgye 2019, esetleg épp a Slamtábor 2019 világában merülünk el, akkor íme egy koncertcsomag,  hogy még csírájában se merüljön fel az unalom lehetősége a hétvégén!

07.26: Péterfy Bori & Love Band, Budapest Park

Nincs nyár Péterfy Bori & Love Band turné nélkül, amiből természetesen a Budapest Park 2019-es szezonja sem maradhat ki! A klub színpadára július 26-án érkezik majd Bori és csapata, egy nagyon tüzes koncerttel! A levezetés pedig legalább ekkora buli lesz, ugyanis egy Necc Party kerekedik majd ki a klub táncterén!

Péterfy Bori & Love Band @ Budapest Park jegyek >>>

Necc Party vol 4. @ Budapest Park jegyek >>>


07.26: Zuboly, ELLÁTÓház

Az ország talán legsokszínűbb és legízesebb dalpalettával operáló zenekara, a Zuboly a nyár derekán is benéz az ELLÁTÓház porondjára, hogy egy több mint kellemes, folk, pop és hip hop muzsikával, és ezek egyedik, csakis rájuk jellemző kavalkádjával sűrűn telepakolt estét adjanak majd július 26-án.

Zuboly @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


07.27: Brains, Budapest Park

Még szép, hogy a Brains a tavaszi mozgósítás után nyáron is bevetésre vonul a Budapest Park planétára, méghozzá a PASO-val az oldalán, hogy szuperhősként megvívják a maguk ‘tikos háborúját’ a helyszínért! A Brains-féle felforgatás után két mozgalmas folyatással is számolhatunk: egyik vonalon Ludmilla és Palotai gondoskodik a buliról, a  másik csapást pedig a Budapest Park saját elektronikus zenei sorozata, a TrueBeat Party hasítja majd az éjszakába.

Brains @ Budapest Park jegyek >>>

Ludmilla és Palotai @ Budapest Park jegyek >>>

TrueBeat Party @ Budapest Park jegyek >>>


07.27: Thou, Dürer Kert

Július 27-én végre ellátogat hozzánk a kortárs kemény zenei egyik legjobb bandája, a Thou, akik hangzásukkal és 100 % DIY hozzáállásával  immáron 14 éve az underground szcéna megkerülhetetlen nevei közé tartoznak!

Thou @ Dürer Kert jegyek >>>


07.27: Crazy Little Queen, ELLÁTÓház

Kétségtelenül világszerte tombol a Queen-láz, épp ezért nem is lehetnek aktuálisabb a zenéik megidézésre. Ennek jegyében július 27-én a legnagyobb Queen számok csendülnek majd fel az ELLÁTÓház színpadán, méghozzá az ország legjobb Queen tribute csapata, a Crazy Little Queen tálalásában!

Crazy Little Queen @ ELLÁTÓház jegyek >>>


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük