Fesztivál ajánló

Japán noise rock és dán post punk is a Vanishing Point 2019 első bejelentésében

2019.07.15.

author:

Japán noise rock és dán post punk is a Vanishing Point 2019 első bejelentésében

Megtartotta első névsorolvasását az idei Vanishing Pont Festival, és a pszichedelikus rock és társműfajai táptalajából kisarjadt rendezvény ezúttal sem okoz csalódást, már az első körben remek csapatokat írhatunk fel az október 12-i este listájára.

Elsőként akad egy dán befutó, mégpedig az ország post punk és noise rock termésnek a javából:  a már Magyarországon sem ismeretlen Iceage tér vissza a fesztivál égisze alatt, hogy megmutassa, hogyan is kell tető alá hozni egy agyakat lehorzsoló és átütő erejű klubkoncertet.

A bejelentés még egy külföldi nevet besodort a hazai őszbe, mégpedig egy japán egzotikumot! Akik rendre figyelik az ínyencségekre is rárepülő nemzetköz fesztiválmezőnyt, azoknak nem ismeretlen a Bo Ningen neve, akik a távol-keleti szigetország pszichedelikus rockjára nyitnak majd ablakot a Dürer Kertben, méghozzá meglehetősen nívós panorámával.

Nyilván a magyar mezőny sem hiányozhat az első csomagból, így már őket is ráhímezhetjük a 2019-es Vanishing Point zászlónkra: The Qualitons, Middlemist Red, Run Over Dogs, Carson Coma, Perrin, Meteo, Panel Surfers, The Keeymen

Vanishing Point 2019 jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük