Egyéb Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Későősz a vidéki klubokban (programajánló)

2019.10.16.

author:

Későősz a vidéki klubokban (programajánló)

Nem csak a fővárosban, de a vidéki szórakozóhelyeken is már javában megy hétről hétre a tánctér / dühöngő befűtése, ennek apropóján pedig mi épp ideje, hogy a körmére nézzünk, mit tartogat a lassan későőszbe hajló időszak a nem budapesti klubokban!

Expresszó, Veszprém

Az ország egyik legrangosabb vidéki koncerthelyszíne, a veszprémi Expresszó, szerencsére az idei klubszezonban sem hagy pihenőt a város bulira éhes közönségének, és igen szép számú koncerttel szavatolja, hogy idén is mozgalmas legyen az ősz a királynék városában.

További Expresszó programok és jegyek >>>


FEZEN Klub, Székesfehérvár

A székesfehérvári FEZEN Klub sem ül a babérjain, és egy igen kiadós őszi programsorral segít kiverni a fejünkből és végtagjainkból az őszi punnyadást.

További FEZEN Klub programok és jegyek >>>


Petőfi Kultúrtanszék, Székesfehérvár

A fehérvári zenei színtér másik meghatározó színtere, a Petőfi Kultúrtanszék , ahol idén ősszel is megkapja a maga passzos zenei fűszerezését a színes évszak!

További Petőfi Kultúrtanszék programok és jegyek >>>


Trafo Club, Gödöllő

Aligha szorul bemutatásra a gödöllői Trafó Club, ahol már időtlen idők óta otthonra találnak az élőzenei koncertek és persze az éjszakai bulik. Nos, nincs ez másképp idén ősszel sem!

További Trafo Club programok és jegyek >>>


Pécsi Est Café, Pécs

Tartós, jól olajozott zsanér a pécsi éjszaka kapuján a Pécsi Est Café, ahol rendre kiváló zenei csemegéket lel az ide érkező nagyérdemű!

További Pécsi Est Café programok és jegyek >>>


Roncsbár, Debrecen

A jó debreceni bulik egyik origója, és megannyi remek élőzenei élmény lelőhelye a Roncsbár, ahol korrekt árakon és baromi hangulatos környezetben fűthetjük fel a hangulatunk.

További Roncsbár programok és jegyek >>>


Helynekem, Miskolc

miskolci Helynekem elsősorban az élőzenére koncentrál, de persze remek elektronikus bulikat is elcsíphet itt a nagyérdemű, ráadásul a placc a hétköznapokat is előszeretettel édesíti kulturális programokkal, legyen irodalmi est vagy épp táncház.

További Helynekem programok és jegyek >>>


Rómer Ház, Győr

Stabilan otthonra lelt a klubélet a Rómer Házban, már most központi szerepet tölt be a helyszín Győr kulturális életében. Filmvetítések, színházi előadások, beszélgetések, kiállítások és persze bulik és koncertek fémjelzik az ősz folyását, mi ez utóbbiakat vesszük sorra.

További Rómer Ház programok és jegyek >>>


Sportalsó, Esztergom

Remek kis koncertközponttá nőtte ki magát a Dunakanyarban az esztergomi Sportalsó, ahol otthonra lel bármilyen igényes élőzene, sőt még egy saját külön bejáratú fesztivál is akad a klub éves menüjén!

További Sportalsó programok és jegyek >>>


Roxxy Music, Tatabánya

Már vitán felül egybeforrt a Roxxy Music neve a tatabányai éjszakai élettel. E tartós násznak pedig 2019 őszén ismét meglesz az eredménye, többek között pár remek koncert formájában.

További Roxxy Music programok és jegyek >>>


Búgócsiga Akusztik Garden, Sopron

Sopront kétségtelenül éles sziluettel rajzolta fel a Volt Fesztivál a hazai buli-térképre, de ne higgyük, hogy ősszel koncert nélkül marad a város: a Búgócsiga Akusztik Garden remekül gondoskodik a hidegebb évszakokban is a leghűségesebb város program-dús estéiről!

További Búgócsiga programok és jegyek >>>

 


További vidéki programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.