Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Kolorádó 2020: új headliner és 70+ új hazai fellépő

2020.07.09.

author:

Kolorádó 2020: új headliner és 70+ új hazai fellépő

Az elmúlt pár hónap nehézsége alaposan megtépázták a Kolorádó Fesztivált is, ahogy mindenki mást is a zeneiparban. A bizonytalan helyzet ellenére is nagyon szerettük volna a lehető legjobbat kihozni a Kolorádóból. Egy hónapja megtaláltuk a végleges időpontunkat augusztus végén, mostanra pedig közelít a teljeshez a fesztivál line-upja – néhány meglepetéssel azért még készülünk.

Sajnos néhány korábban bejelentett előadó rajtunk kívül álló okok miatt (utazási korlátozások, teljes turnék lemondása, kötelező karantén hazatéréskor, fellépők egyéni döntései stb.) lemondta a Kolorádós fellépését. A kiesők teljes listáját megtaláljátok ezen a linken.

Természetesen szerettük volna pótolni a távolmaradókat ezért nagy öröm, hogy új headlinerként csatlakozik hozzánk augusztus végén a Kokoroko, akiknek ‘Abusey Junction’ számával már biztosan mindenki találkozott az elmúlt pár évben, egyébként pedig szuperkedves jazzkonzis társaság, akik Nyugati-Afrika komplett zenei örökségét hozzák el nekünk az afrobeattől a highlife-ig. Az új külföldi fellépők táborát erősíti a upsammy,  aki egy hónapja megjelent lemezével térdre kényszerítette a komplett holland furazenei újhullámot. Rajtuk kívül ma bejelentésre került több, mint 70 új hazai előadó, köztük a nagyobb koncertkedvencektől a legizgalmasabb feltörekvő fiatalokig.

Visszatér a majorba legújabb lemezével a Galaxisok, ahogyan velünk tölti az ötödik évünket a Gustave Tiger és a Mordái is. Az On The Low ernyője alatt fellép többek között az IbbigangAKCLenszkij és Figura is. Velünk lesz a Black Bartók is, Žagar pedig egy új élő szettel lép majd színpadra. A kicsik közül említésre méltó a Dupla Eutanázia, illetve az Agavoid és a Puma Danger, akik új lemezeiket mutatják majd be, illetve Kolorádóban debütál élőben a Flanger Kids, valamint Villö Acetone. A teljes listát megtaláljátok a line-up plakáton, illetve a Kolorádó honlapján.

A sok új info, nehézség és világégés ellenére azért sokan velünk maradnak a tervezett fellépők közül; az elektro nagyasszony Helena Hauff zavartalanul kaszabol majd a Csodaszarvason, Daniel Avery éteriből könyörtelenbe forduló elektronikáját sem kell hiányolni senkinek, Kolorádóban éjszakázik a szívmelengető tánczenék csendes hercege, Hunee, illetve a Bo Ningen matekos zaj-rockja sem marad ki az idei nyarunkból – hogy csak néhányukat említsük.

Nagyon hálásak vagyunk a mellettünk szakadatlanul kitartó és rugalmas fellépőknek határokon innen is túl, a Cserkészparknak, hogy minden nehézség ellenére lehetővé tették a fesztivál megvalósulását, de mindenek előtt közösségünknek a sok támogatásért, bizalomért és szeretetért ezekben a nehéz időben.

Kolorádó 2020 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük