Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Koncertek a télindításhoz

2018.11.26.

author:

Koncertek a télindításhoz

Visszavonhatatlanul elpörgött az idei ősz, de az év végéhez még szerencsére jó pár remek koncerten át vezet az út, amelyből egy tisztes adaggal kapunk az új évszak indulásához is, úgyhogy ennek jegyében fogadjátok szeretettel az aktuális heti válogatásunk.

11.27: August Burns Red, Akvárium Klub

November 27-én igazi pusztítás lesz az Akvárium Klub nagyteremében: az August Burns Red tépi szét a nagyszínpadot, a Wage War és a Betraying the Martyrs társaságában, ezzel téve egy nagyon markáns pontot az ősz végére.  A csapat szerencsére nem idegen látvány a fővárosi színpadokon, épp ezért zsákbamacskáról szó sem lehet: garantáltan az évszak egyik legintenzívebb koncertjével búcsúzhatunk majd el a novembertől!

August Burns Red @ Akvárium Klub jegyelővétel >>>


12.01: Felysa Akusztik, Fészek Művészklub

A szegedi származású, ám székhelyét New Yorkba áttevő Felysa csodálatos hangja ezúttal Aretha Franklin emléke előtt rója majd le tiszteletét! A megannyi év után ismét a budapesti színpadokról éneklő művész a modern zene egyik legnagyobb női énekesének felejthetetlen dalaival vezet át majd minket a decemberbe a hónap első estéjén a Fészek Klubban.

Felysa Akusztik @ Fészek Művészklub jegyelővétel >>>


12.01: Pseudoscience Label Night, Supersonic

Az amerikai születésű, ám cseh színekben nyomuló Hybris  mindig is jó érzékkel és füllel közelített a drum and bass világához, így nem csoda, ha a nevéhez köthető Pseudoscience Records igen jó hívószó a stílus híveinek. Erről a nívós attitűdről győződhetünk majd meg december 1-jén a Supersonicban, ahol a cseh dj mellett MVRK, Cybershot, Horns, Filth Company, Crism és Optic4l Vibes adja majd az ütemet!

Pseudoscience Label Night @ Supersonic jegyelővétel >>>


12.02: Magashegyi Underground Szimfonik, Kongresszusi Központ

A Magashegyi Underground lassan tíz éve úttörő szerepet töltött be a hazai könnyűzenei piacon a szimfonikus megszólalás meghonosításában – amit utána számtalan hazai előadó vett át és követett sikeresen. Most még bátrabb lépést tesznek: a kortárs író Tóth Krisztina költészetének világát hozzák be a komolyzenével átitatott dalok közé, amelynek élő gyümölcsét december 2-án ízlelheti majd meg a közönség a Budapest Kongresszusi Központ nagytermében.

Magashegyi Underground Szimfonik @ Kongresszusi Központ jegyelővétel >>>


12.02: Takida, Dürer Kert

December 2-án Svédország egyik legjelentősebb alternatív rock / post-grunge zenekara, a Takida lép a Dürer Kert színpadra, ráadásul nem csak egyedül tűzik ki az ország zenei zászlaját a klubban: vendégeik a metalcore ízeket felvonultató, szintén svéd Writing The Future illetve a látványos koncertjeiről és azonnal ható dalairól ismert, svéd Smash Into Pieces lesznek.

Takida @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük