Koncert ajánló

Koncertek májusindításhoz

2019.05.01.

author:

Koncertek májusindításhoz

Nekirugaszkodott a tavasz mi pedig a koncertek mellett egyre többet nézelődünk a fesztiválok irányába, de nyári nagyüzemig még bőven akad megélendő klubélmény a májusi koncertkínálatban.

05.02: Bars and Melody, A38

Két angol fiatal, Leondre Devries és Charlie Lenehan legújabb turnéján sem hagyja  ki  Magyarországot és 2019. május 2-án ismét visszatér Budapestre! Az elképesztő sikersztorit magáénak tudható brit popduó ezúttal egy igen különleges helyszínen, az A38 Hajón szórakoztatják majd az egyre nagyobb számú hazai rajongóikat.

Bars and Melody @ A38 jegyek >>>


05.02: Supernem, Budapest Park

Nem csak születésnapozik egyet a Supernem a 17. életéve alkalmából 2019-ben a Budapest Parkban, de egy hatalmas koncertjubileumot is itt ül meg a zenekar: a május 2-i esemény lesz a csapat történetének 1000. koncertje, amit természetesen a ehhez méltóan meg is ünnepel majd a banda!

Supernem @ Budapest Park jegyek >>>


05.02: AG Weinberger, Muzikum

A zseniális bluesgitáros, AG Weinberger május 2-án újra Budapesten! A sajátos hangulatú, egyedi számok a koncerten tökéletes egységbe olvadnak majd össze a Muzikum Klub falai között.  AG Weinberger mellá olyan zenészek sorakoztak fel, mint Hárs Viktor basszusgitáron és nagybőgőn, Szabó Zsolt a billentyűkön és Pusztai Csaba a dobokon.

AG Weinberger @ Muzikum jegyek >>>


05.03: Brains, Budapest Park

Már lényegében hagyomány, hogy a Brains rendre jelen van az aktuális Budapest Park szezon beröffentésénél, és ez 2019-ben sem lesz másként! Ezúttal nyitóhétvégét követő pénteken, május 3-án fordítják majd ki a sarkaiból az ország legnagyobb szórakozóhelyét egy masszív, erre az alkalomra igazított bulival!

Brains @ Budapest Park jegyek >>>


05.03: Sena Band, Analog Music Hall

Az idei év első önálló Sena koncertje az Analog Music Hall-ban! Május 3-án a hazai könnyűzenei szcéna egyik legfontosabb énekese, az Irie Maffia tagjaként és szólóban is már megannyiszor hibátlanul bizonyított Sena Dagadu érkezik a klubba, hogy zenekarával együtt egy lüktető, ritmusvárrá alakítsa a helyet!

Sena Band @ Analog Music Hall jegyek >>>


05.03: Saiid, Dürer Kert

A hazai ritmus-mester Saiid  május elején a Dürer Kertet is megtölti ütemekkel, és a Mulató Aztékok társaságában egy nagyon ízesnek ígérkező bulit hoz majd tető alá május 3-án! Tehát aki szeretne egy nívós kóstolót abból, hogy hogyan is él tovább az Akkezdet Phiai öröksége, és nem mellékesen egy laza estével indítani a tavasz utolsó hónapját, annak itt a lehetőség!

Saiid és Mulató Aztékok @ Dürer Kert jegyek >>>


05.04: The Iron Maidens, Dürer Kert

Május 4-én a Dürer Kertben lép fel a Kaliforniában alapított The Iron Maidens, a világ egyik legjobb és legvagányabb Iron Maiden tribue zenekara! Az amerikai csajbanda nem csak a Maiden számok profi előadásához ért, de nagyon tudják, hogyan is kell a ’mentor’ zenekarhoz méltó show-t tető alá hozni!

The Iron Maidens @ Dürer Kert jegyek >>>


05.04: Asphalt Horsemen, Dürer Kert

Egy újabb, Asphalt Horsemen irányítású lemezbemutatónak lehetünk szem és fültanúi május 4-én a Dürer Kertben, az esemény pedig igazi egyedi vonást is kap, ugyanis ezúttal a csapat magyar nyelvű anyagot szállít majd le! Az este további hangulatemelést is kap, ugyanis a koncert vendége a Jesse James & Bandája lesz!

Asphalt Horsemen @ Dürer Kert jegyek >>>


05.04: Royal Unknown Artist, Analog Music Hall

Magyarországon is bemutatkozik a térség egyik legizgalmasabb és legszínesebb zenei formációja, a Royal Unknown Artist, azaz a R.U.A.! A formáció május 4-én, az Analog Music Hall falai közé hozza majd el az előítéletek, társadalmi- és stílushatárok nélküli zenélés üzenetét a hazai közönségnek. A koncert vendége a modern indie rockban utazó Indeed zenekar lesz.

Royal Unknown Artist @ Analog Music Hall jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük