Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Már a szerb EXIT Festival jegyei is elérhetőék a Tixa.hu-n!

2020.02.28.

author:

Már a szerb EXIT Festival jegyei is elérhetőék a Tixa.hu-n!

A szerb EXIT Festival valahogy évről-évre megoldja, hogy a nyárfelezés egyik legszínesebb fellépősorát rakja össze, méghozzá nagyon baráti áron, ennek pedig garantáltan egyik csúcspontját kapjuk majd meg 2020-ban, a rendezvény 20. születésnapján!  

Szinte hihetetlen, hogy már a második évtizedes jubileumát üli az újvidéki Pétárváradi erőd lakója, pedig így van, ez pedig a szokásoshoz képest is még erősebb line-upot, még több meglepetést és persze még nagyobb bulit ígér majd a fesztivál 2020 július 9. és július 12. között! A  fesztivál magyar rajongóinak pedig külön jó hír az idei évben, hogy a  jegyek már a TIXA rendszerében is elérhetőek!

Az Europen Festival Awards díjat már többször is elnyert esemény minden évben nagyon jó érzékkel gyűjti össze az elektronikus zene underground vonalától a mainstream előadók legjaván át az extrém metal képviselőiig az Európában fellelhető turnézókat, ezt az ízes, minden szájízhez passzos stíluskavalkádot pedig idén sem engedi el a rendezvény!

Az EXIT 2020 eddigi fellépői:

David Guetta, Tyga, DJ Snake, Fatboy Slim, James Arthur, Boris Brejcha, Metronomy, Sepultura, Sheck Wes, Artbat, Kosheen, M.O.D., Marky Ramone, Meduza, Roni Size B2B LTJ Bukem, Zhu, Agnostic Front, Alitor, Armada, Bohemist, Buč Kesidi, Bury Tomorrow, Crippled Black Phoenix, Death Before Dishonor, E-Play, Guitar Gangsters, Hexis, Hill, J.R. August, Love Hunters, Lamori, Minilinija, Moscow Death Brigade, Misconduct, Nemesis, Nervosa, Overdrive, Proleće, She Past Away, Rattus, Smrt Razuma, Shining, Stranger, Šajzerbiterlemon, Terminal Prospect, The Movement, Thundermother, War Engine

EXIT 2020 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük