Fesztivál ajánló

Metal és rock a Volt 2019-en

2019.06.12.

author:

Metal és rock a Volt 2019-en

Bizony, a tavalyi évhez hasonlóan idén is akad pár igen nyomos érv a Volt Fesztiválra való zarándoklat mellett a rock és metal zene rajongóinak, olyannyira, hogy egy kiadós mazsolázás nélkül nem is tudunk elmenni a kínálat mellett, íme!

Az első napot már aligha kell külön magasztalni, hiszen onnantól kezdve, hogy a Slipknot nevét odabiggyesztették a szervezők a szerdai naphoz, gyakorlatilag nyár legfontosabb fémzenei eseményévé vált a fesztivál rajtja! Piros-metálvillás ünnepnappá pedig akkor vált június 26., amikor még befutott a Papa Roach, az Amaranthe, és az idén újra aktív Subscribe! Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Cypress Hill szintén szerda estén mozgatja át a nagyérdeműt a Lővérekben! Ha bárkinek kétsége van, hogy a kultikus hip hop csapat passzol-e a fenti sorhoz, csak lesse meg élőben őket!

A következő nap fellépőinek élén vitán felül Slash és zenekara trónol a rockrajongók számára, de 27-re betárazhatunk még egy hatalmas Tankcsapda születésnapot is, jön a 90-es évek elejének egyik legnagyobb buli-rock himnuszát legyártó Ugly Kid Joe, a nagyon ízes rockzenével operáló, budapesti Trillion, vagy a pszichedelikus rock hazai követe, a Middlemist Red!

A pénteki és  szombati napok pedig olyan nevekkel hizlalják tovább a gitár-dús ’voltos’ élmények lajstromát, min az idén 15 éves Road, a kelta punk bástya Paddy & The Rats, a bulis-laza rockzene hazai bajnoka, a Fish!, a az egyre masszívabb lendülettel pörgő AWS vagy a riffkirály Apey & the Pea!

Volt Fesztivál 2019 jegyek >>>

 

Fotó: Volt Fesztivál

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük