Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Modern Talking-tól a Repülőnapon át az Összjogász buliig – koncertek és programok a hétre

2018.09.11.

author:

Modern Talking-tól a Repülőnapon át az Összjogász buliig – koncertek és programok a hétre

Muszáj lesz elmélyülni az időmenedzsment rejtelmeiben, ha tartani akarjuk a tempót az őszi programkínálattal! Még alig kezdődött el az évszak, de máris rengeteg beltéri – és persze még nem kevés kültéri – lehetőség közül választhatunk, amelyekből most mi ki is markolunk egy jó adaggal!

09.15: Thomas Anders, Budapest Park (Budapest)

Thomas Anders egyetlen koncertje 2018-ban Magyarországon! Szeptember 15-én a már lassan hagyományos Modern Talking-bulival szívhatjuk magunkba a retro-életérzést a Budapest Parkban. Ha csak említésre kerülnek az olyan slágerek, mint a You’re My Heart You’re My Soul, a Sexy Sexy Lover vagy a Cheri Cheri Lady, szinte automatikusan visszarepülünk a ’80-as évekbe, ezen napon pedig egy hatalmas show keretében, egy egész esténk lesz a nosztalgiázásra a város legnagyobb szórakozóhelyén!

Thomas Anders, Budapest Park jegyelővétel >>>

 

09.12: Henrik Freischlader Band, A38 Hajó (Budapest)

Nem csak az egyik legjobb kortárs blues-gitáros, de a hazai közönség egyik nagy kedvence is Henrik Freischlader, aki zenekarával együtt szeptember 12-én érkezik a fővárosba. A formáció vadonatúj felállással, és a Hands On The Puzzle album dalaival ’felfegyverkezve’, az A38 Hajón pótolja a tavaly sajnálatosan elmaradt koncertjét, de természetesen nem maradnak a polcon a már jól ismert, korábbi szerzemények sem. Az este vendége a szintén lemezbemutató turnén lévő, angol Ben Poole.

Henrik Freischlader Band @ A38 Hajó jegyelővétel >>>

 

09.12: Random Szerda, Ellátóház (Budapest)

Barabás Lőrinc és barátai egy hamisítatlan kortárs zenei jammelésre invitálnak minket szeptember 12-én az Ellátóházba, ahol belekóstolhatunk a fúziós, instrumentális zene születésének megismételhetetlen pillanataiba. A Random Szerda méltó folytatása a kultikus, 2005 és 2010 közötti improvizatív zenei koncertsorozatnak, amely az akkori klubélet egyik meghatározó eseménysora volt.

Random Szerda @ Ellátóház jegyelővétel >>>

 

09.13: Összjogász buli, Akvárium Klub (Budapest)

Már évek óta hagyomány, hogy a jogászhallgatók tartanak egy országos összejövetelt, amely rendre egy óriási bulit jelent a budapesti éjszakában. Nem lesz ez másképp 2018-ban sem, és szeptember 13-án este ismét megnyitja kapuit az Összjogász party, ahol egy teljes éjszaka jut majd a szemeszterre hangolódásra! Fellépők: Peter Jabin, Drop The Cheese, Szecsei, Milan DJ, Chris-M, UFO, AK26

Összjogász 2018 jegyelővétel >>>

 

09.14-16: Szegedi Repülőnapok és Légiparádé, Szegedi Repülőtér

Az ősz egyik leglátványosabb eseménye várja majd a kicsiket és nagyokat szeptember 14. és szeptember 16. között a Szegedi Repülőtéren, ugyanis a több mint évszázados helyszínt harmadik alkalommal lakja be a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé! A pörgésért és az emelkedett hangulatért többek között a Baltic Bees Jet Team látványos sugárhajtású vadászrepülőgép produkciója, a The Flying Bulls légcsavaros repülőgép-parádéja és Bessenyei Péter műrepülő-világbajnok bemutatója felel.

Szegedi Repülőnapok és Légiparádé 2018 jegyelővétel >>>

 

09.15: Voivod, Dürer Kert (Budapest)

Az egy dolog, hogy a Voivod idén már 35. éve mutatja a világ arra fogékony részének, hogy miként is kell művelni a progresszív-pszichedelikus metalt, de a kultikus csapat mára a fémzenetörténet egyik alapkövévé is vált, hatásuk a stílus szinte valamennyi ágában visszaköszön. Eme elvitathatatlan életművükről adnak újra tanúsítványt szeptember 15-én a Dürer Kertben, ahová a svéd Maggot Heart társaságában érkeznek majd.

Voivod @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 

09.18: Josh Smith, Muzikum (Budapest)

Muzikum sem fukarkodik majd a csemegékkel, ha az őszi koncertszezonról van szó, hiszen alig pár nappal az évadnyitás után máris egy igazi blues-különlegesség, Josh Smith és zenekara érkezik a belvárosi klubba, szeptember 18-án. Hogy az este még ízesebb legyen, a 2017-ben már hibátlanul bizonyított csapat ezúttal már az új, Burn To Grow lemezük anyagát is magával hozza!

Josh Smith @ Muzikum jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük