Fesztivál ajánló Koncert ajánló

Október-indító programok: Vanishing Point 2018, Chelsea Grin, Son Lux, Eric Steckel és a többiek!

2018.10.01.

author:

Október-indító programok: Vanishing Point 2018, Chelsea Grin, Son Lux, Eric Steckel és a többiek!

Megérkezett az ősz második hónapja, mi pedig már könyékig turkálhatunk a jobbnál jobb klubeseményekben. Hogy mégse tévedjünk el az első októberi éjszakákban, természetesen most is összeválogattunk egy csokor nyalánkságot nektek!  

10.06: Vanishing Point Festival, Dürer Kert (Budapest)

A tavalyi sikeres debütálás után 2018-ban is érkezik a Vanishing Point fesztivál, amely idén is a psychedelic rockot és társműfajait tűzi majd a zászlajára! A 2017-ben a Middlemist Red és a Fingers Crossed csapat közös gyermekeként, a Dürer Kertben életre hívott rendezvény október 6-án visszatér születési helyszínére, és ismét a stílus sokszínű és éteri világával festi majd meg a budapesti éjszakát! Ízelítő a fellépőkből: Bass Drum Of Death, The Wytches, Wolf People, Paul Cherry, Soviet Soviet, Ogrom Circus, Middlemist Red, Dope Calypso, Deep Glaze, Puma Danger, …

Vanishing Point Festival 2018  jegyelővétel >>>


10.04: Chelsea Grin, Dürer Kert (Budapest)

Kiadós aprítást hoz Salt Lake City-ből a Dürer Kertbe a Chelsea Grin, akik a júliusban megjelent, Eternal Nightmare című albumuk anyagával felizmosodva esnek majd nekik az október 4-i, fővárosi éjszakának! A csapat természetesen nem egyedül érkezik, társaik a pusztításban az Oceano, a Kublai Khan és az Enterprise Earth lesznek!

Chelsea Grin @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


10.05: SZ4P, Premier Kultcafé (Budapest)

Az idén a 11. szülinapját ünneplő SZ4P, azaz a Szabadtéri 4akkordos Performansz nagylemeze 2015-ben premierezett. Az új elit c. album egyben egy új vonalat is behozott a zenekar repertoárjába, a vidám és könnyed ’gumipank’ dalok mellé odamondogatós, társadalomkritikus szövegek is kerültek. A zenekar az évfordulót egy egyedi nagykoncerttel ünnepli, október 5-én a Premier Kultcaféban, vonósokkal és más meglepetésekkel.

SZ4P @ Premier Kultcafé jegyelővétel >>>


10.05: Jazztelen, Muzikum (Budapest)

Egy adag saját szerzésű, ízes blues rock szám, és mellé a stílus legnagyobb hazai és külföldi dalai. Ez a Bűdi Szilárd, Géczy Viktor és Kottler Ákos nevével fémjelzett Jazztelen trió hibátlan receptje egy hangulatos koncert-estéhez, amelyből október 5-én a Muzikum klub berkeiben ismét kijut majd egy a fővárosi közönségnek!

Jazztelen @ Muzikum jegyelővétel >>>


10.05: Doors emlékzenekar, ELLÁTÓház (Budapest)

Ha bárkinek is volt köze az elmúlt évtizedekben a blues, a rock vagy épp az alternatív popzenéhez, annak valószínűleg nem kell magyarázni a The Doors jelentőségét, és talán azt sem, hogy miért jó ötlet október 5-én az Ellátóházba látogatni, ahol a Doors emlékzenekar a már megannyiszor bizonyított minőségben hozza majd el a legendás zenekar legendás dalait a hazai közönségnek!

Doors emlékzenekar @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


10.07: Eric Steckel, Backstage Pub (Budapest)

Ha valaki már 11 évesen a blues legnagyobb nevei támogatását élvezi, annak a zenei karrierjére garantáltan érdemes odafigyelni. Ebbe az igen előkelő kasztba esik a zseniális amerikai gitáros, Eric Steckel is, aki október 7-én érkezik majd a Backstage Pubba, hogy a 2018 januárjában megjelent, Polyphonic Prayer című albumának anyagával vegye le a lábáról a magyar közönséget.

Eric Steckel @ Backstage Pub jegyelővétel >>>


10.08: Son Lux, Akvárium Klub (Budapest)

Október 8-án visszatér a tavasszal már teltházas bulit összehozó, leginkább éteri post-rockban utazó Son Lux! Persze az előbbi stílusjelölés elsősorban csak kapaszkodó a zenekar megfoghatatlan, mégis vákuumként beszippantó stílusához, amelyből ezúttal az Akvárium Klubban kapunk majd ízelítőt. A koncert külön pikantériája, hogy a februárban megjelent Brighter Wounds albumot kísérő kiadványok sorába alig pár hete érkezett egy új, Yesterday’s Wake címre keresztelt EP.

Son Lux @ Akvárium Klub jegyelővétel >>>

 

Hallgasd meg az előadókat a TIXA októberi zeneajánlójában!

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük