Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Paddy and the Rats, Király Viktor, Legendary Moments születésnap, … – koncertek és programok a hétvégére

2018.09.17.

author:

Paddy and the Rats, Király Viktor, Legendary Moments születésnap, … – koncertek és programok a hétvégére

Újabb őszi hétnek ugrottunk neki, tehát épp itt az ideje egy újabb heti programajánlónak! Szerencsére ezúttal sem kellett kétségbeesetten vadászgatni a fővárosi lehetőségeket, úgyhogy fogadjátok szeretettel az újabb merítésünket!

09.20: Paddy and the Rats, Budapest Park (Budapest)

Közel negyven koncertet tolt le a Paddy and the Rats a nyári szezonban, ráadásul ennek felét külföldön, úgyhogy mindenképp kijár a csapatnak egy alapos pihenés, de természetesen erről méltó búcsú nélkül szó sem lehet! Ennek jegyében érkezik a zenekar szeptember 20-án a Budapest Parkba, ahol egy óriási bulival, és a HoneyBeast együttes énekesnője, Tarján Zsófi vendégénekével intenek búcsút a 2018-as nyárnak!

Paddy and the Rats @ Budapest Park jegyelővétel >>>


09.20: Far From Alaska, Robot (Budapest)

A bemelegítő buli és a szeptember 7-i Primitive Man után a brazil Far From Alaska folytatja az idei Desszerfeszt koncertek sorát szeptember 20-án a Robotban. A csapat igen rutinosan kezeli a stoner szálakkal átszőtt alternatív rockzenét, és ezen az estén kapunk is egy karakán ízelítőt ebből. A hangulatot a korábban meghirdetett, francia Dot Legacy helyett a hazai Mangani 808 fűti majd fel, Busa Pistával a mikrofonnál.

Far From Alaska @ Robot jegyelővétel >>>


09.20: Király Viktor, Ellátóház (Budapest)

Az Ellátóház egész ősszel jobbnál jobb koncerteket hoz tető alá, ennek a sornak pedig egy újabb fejezete a mára komoly és elismert zenésszé felnőtt Király Viktor fellépése, aki szeptember 20-án hozza el dallamait a Dob utcába. Az este vendége a csodás hangú Babé Sila, aki elektronikus R’n’B ritmusokkal kelti majd életre a színpadot.

Király Viktor @Ellátóház jegyelővétel >>>


09.21: Bornholm, Dürer Kert (Budapest)

Egy hamisítatlan pogány metal szeánsz készül szeptember 21-én Budapesten, a Dürer Kertben: a budapesti Bornholm hívószavára három további remek banda, az Archaic, a Svoid és az Andartar mutatja majd meg a fémzene eretnek oldalát ezen, a Darkness Enthroned Festival névre keresztelt őszi estén!

Bornholm @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


09.21: Message to Hendrix, Muzikum (Budapest)

A térség egyik, ha nem legjobb Jimi Hendrix emlékzenekara ismét tiszteleg egyet a legendás énekes-gitáros emléke előtt, és szeptember 21-én, a Muzikum falai között életre hívja azokat a kultikus dalokat, ami nélkül nem lenne olyan a mai rockzene, mint amilyen! E nemes feladatot ezúttal is Bűdi Szilárd énekes- basszusgitáros, Petendi Tamás gitáros és Kottler Ákos dobos vállalja majd fel.

Message to Hendrix @ Muzikum jegyelővétel >>>


09.22: Legendary Moments születésnap, Tesla (Budapest)

Szeptember 22-én a Legendary Moments első alkalommal megüli születésnapját, amely egyben kapásból az első jubileumuk, ugyanis 2018-ban már 5 éves a szervezőbrigád! Ennek apropóján a csapat be is veszi a Tesla Budapestet, a progresszív house belorusz követe, Dmitry Molosh, és a bemutatásra valószínűleg még kevésbé szoruló, argentin Fernando Ferreyra vezetésével.

Legendary Moments születésnap @ Tesla jegyelővétel >>>


09.22: Eliad Cohen’s Papa Party, Symbol (Budapest)

A Funhouse ás a VIBE csapata egy igazán különleges és forró estével ünnepli majd az őszt szeptember 22-én a Symbolban, ugyanis elhozzák Budapestre a közel-kelet múzsája jelzővel is büszkélkedhető Eliad Cohen lenyűgöző látványvilággal megálmodott, minden gátlást feloldó Papa Party-ját! Az este fő fellépői az izraeli Ron Zisman és a holland El Bacha lesznek.

Eliad Cohen’s Papa Party @ Symbol jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.