Egyéb

Park-zárás, UH Fest és klubbulik sora, avagy így búcsúzik a szeptember

2019.09.26.

author:

Park-zárás, UH Fest és klubbulik sora, avagy így búcsúzik a szeptember

Eljött az idő, hogy búcsút vegyünk a szeptembertől, aminek már évek óta szerves része a Budapest Park szezonbúcsúja, a Kapuzárási Piknik, az ország egyik legizgalmasabb klubfesztiválja, az UH Fest és persze ezen a hétvégén sem panganak majd üresen a klubok színpadai.

09.27: Margaret Island, Budapest Park

Budapest Parkban zárja majd a jubileumának nyári szezonját a Margaret Island! A szeptember 27-i fellépés nem csak azért lesz különleges, mert a zenekar a jubileumi ötödik koncertévének legnagyobb önálló fellépését tarja majd a Parkban, hanem mert 2019-ben ez lesz a csapat utolsó budapesti fellépése, így 2020 előtt már csak itt csíphetik el a fővárosi rajongók a hazai pop egyik legfontosabb képviselőjévé cseperedett formációt. Melléjük szegődik ezen az estén a Mörk és Chain Bridge Pop, a levezetéshez pedig egy magyar alternatívba pácolt Lidocain Night jár majd.

Margaret Island @ Budapest Park jegyek >>>

Lidocain Night @ Budapest Park jegyek >>>

Kapuzárási Piknik 2019 bérlet >>>


09.27: Abis, Dürer Kert

A The Hive Budapest ezúttal a szeptember végéhez tesz basszus-ízt, természetesen ezúttal is igazi csemege formájában, ugyanis a harmadik évfordulóját ünneplő csapat szeptember 27-i szeánszának főszereplője a holland ütem-mester Abis lesz a Dürer Kertben! Társai MVRK, Dup Personal, Cybershot, Filth Company Horns, Phazer, Optic4l Vibes, Crism, Cronik és Sephx lesznek.

Abis @ Dürer Kert jegyek >>>


09.27: hiperkarma, Trafo Club

A hazai alternatív zenei vonal egyik legfontosabb csapata, a hiperkarma még egy őszi kanyart nyom a február 7-i jubileumi koncert előtt, amelyből a gödöllői Trafo sem marad ki, és szeptember 27-én a régi és új slágerek sora csendül majd fel a régi ás új rajongóknak a klub színpadán!

hiperkarma @ Trafo Club jegyek >>>


09.28: Tribali, Dürer Kert

A Tribali egy örömzenélésből született, életigenlő formáció, tagjai a pozitív energiát azonban nem csak a zenéjükön keresztül igyekeznek átadni: már évekkel ezelőtt számot írtak az esőerdőkről, fiatalokat tanítanak zenére, és még jótékonysági programokban is részt vesznek. A magyarok kedvenc máltai zenekara szeptember 28-ánDürer Kertben koncertezik.

Tribali @ Dürer Kert jegyek >>>


09.28: Unders, Dürer Kert

A törzsi techno, house és downtempo házasságában fogan meg a főváros legújabb rendezvénysorozata, a Totem Tribe, amely nem hétköznapi zenei történeteket vállalkozik elhozni a budapesti éjszakába. A sorozatot a holland Unders nyitja meg a Dürer Kertben, aki az elektronikus zenei világban mutatott tevékenysége okán méltó kopjafája sorozatindító eseményünknek, mellette Kristof Kelemen, Rah-Miro és Taremina adja majd az éjszaka lüktetését.

Unders @ Dürer Kert jegyek >>>


09.28: Brains, Budapest Park

Két óriási estét vésett be a Budapest Park krónikájának nyolcadik fejezetébe a Brains, amit még ebben a szezonban egy harmadik alkalommal, egész konkrétan a Kapuzárási Piknik 2019 zárókoncertjével is megfejel a hangulatgyáros csapat! A zenekar Park-pörgetése előtt JumoDaddy mutatja majd be az új albumát, a levezetés pedig mi más is lehetne, mint a szezon utolsó Necc Party-ja!

Brains @ Budapest Park jegyek >>>

Necc Party @ Budapest Park jegyek >>>

Kapuzárási Piknik 2019 bérlet >>>


09.28: Ákos, Lauber Dezső Sportcsarnok

Ákos országjárása sem állt meg az ősz indulásával, viszont már erősen fogynak a lehetőségek, ahol még az idén elcsíphetjük a zenészt és csapatát. Ilyen esély például a turné utolsó szeptemberi állomása a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok, ahol szeptember 28-án este csendülnek majd fel a zenekar legnagyobb slágerei!

Ákos @ Lauber Dezső Sportcsarnok jegyek >>>


09.29-10.06: UH Fest, Budapest

A műfaji korlátok nélküli, underground fesztiválozás budapesti origója, az UH Fest 2019 őszén – egész pontosan szeptember 29. és október 6. között –  is bekopogtat a város klubjaiba és egyéb helyszíneibe, hogy megmutassa, mit is jelent igazán túllépni a konvencionális zenéken és a beszűkült gondolkozáson!  Ízelítő a fellépőkből: Bear Bones, Errorsmith, Lay Low, Cecilia, Clara!, DJ Marcelle, dj. flugvél og geimskip, Jessica Ekomane, Lea Bertucci, …

UH Fest 2019 jegyek >>>

 


További őszi programok és jegyek a Tixa-hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük