Jegyelővétel Programajánló

Rob Clouth és The Micronaut csütörtökön a Turbinában!

2022.02.08.

author:

Rob Clouth és The Micronaut csütörtökön a Turbinában!

Februárban a Turbina Kulturális Központban lép fel a kortárs elektronikus szcéna két kiemelkedő előadója Rob Clouth és The Micronaut. A barcelonai multimédia-művész audiovizuális showval készül, míg The Micronaut legújabb nagylemezét, a Winter Gamest érkezik népszerűsíteni.

A sokszínűségre törekvő művészeti központnak októberi nyitása óta a számtalan kulturális, a legkülönfélébb könnyűzenei irányzatokat megcélzó, vagy éppen közösségépítő program szervezése mellett végig fontos szerepet játszott profiljában a minőségi elektronikus zenei események befogadása – és a Selected Sounds februári megállója kétségtelenül nem fog csalódást okozni közönségének.

Az audiovizuális showval érkező új-média művész, Rob Clouth nem csupán zeneszerző – ő maga írja a szoftvereket műveihez. Új projektjein szinte mindig teljes elszigeteltségben dolgozik, olyan témák inspirálják, mint  a kvantumfizika, vagy az univerzum felépítése.

A 2016-ban “Forms” albumával ismertséget szerzett The Micronaut legújabb munkája, a “Winter Games” egy hullámvasútszerű, eklektikus utazás. A német alkotót az olimpiai játékok ihlették meg, az eufórikus győzelmektől kezdve a mély basszusokkal telített félelemig mindent megtalálunk a lemezen, ami nem utolsósorban a táncparketten is megállja a helyét.

The Micronaut Album Launch @ Turbina jegyek >>>


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük