Koncert ajánló

Underground koncertöv szeptember derekára

2019.09.15.

author:

Underground koncertöv szeptember derekára

A szép őszi időhöz szép underground programcsokrot nyestünk össze nektek a hétköznapokhoz, szóval ha valami egzotikus kenőanyagot keresnétek a fővárosi  munka- vagy iskolanapok gyorsabb siklásához, akkor mazsolázzatok bátran! 

 09.16: Der Weg Einer Freiheit, Dürer Kert

Elborult egy estével (is) indul az ősz a Dürer Kertben, mégpedig két remek újvonalas, német black metal csapat – név szerint színpadok világán kívül is baráti viszonyban lévő a Der Weg Einer Freiheit és a Downfall Of Gaia –  szeptember 16-i pusztításának hála!

Der Weg Einer Freiheit @ Dürer Kert jegyek >>>


09.18: Band Of Friends, Analog Music Hall

A legendás gitáros, Rory Gallagher időtlen szerzeményeit elevenítik fel szeptember 18-án, egykori zenésztársai, az ír Gerry McAvoy basszusgitáros és Brendan O’Neill dobos, valamint a nagyszerű holland gitáros/énekes, Marcel Scherpenzeel segítségével. Band Of Friends koncert a budapesti Analog Music Hall színpadán.

Band Of Friends @ Analog Music Hall >>>


09.18: Spirit Adrift, Auróra

Igen fémes felhozatal szalad össze szeptember 18-ára az Auróraban, ahol ezen az estén doom hatásoktól sem mentes heavy metal csillan majd az összesereglett közönségnek! Jelen lesz a heavy metal / doom szcéna két kiemelkedő zenekara,  a Sanhedrin és a Gatecreeper tagokat számláló Spirit Adrift,  a masszív hazai alapot pedig a Haw fogja lefektetni!

Spirit Adrift @ Auróra jegyek >>>


09.19: Apey & The Pea, Budapest Park

A  szezon végén betér egy újabb pusztításra a Budapest Parkba az Apey & The Pea, ám ezúttal főzenekarként érkeznek, hogy egy kiadós őrléssel megünnepeljék a csapat 10. évfordulóját! A lángot a Stubborn és a Shell Beach szítja majd fel,  a folytatásban pedig egy Lithium Night buli viszi tovább az ívet az éjszakába.

Apey & The Pea @ Budapest Park jegyek >>>

Lithium Night @ Budapest Park jegyek >>>


09.19: Spencer Hill Magic Band, ELLÁTÓház

Igazi lélekmelegítő és mosolyfakasztó bulit kapunk szeptember 19-én szombaton  – ami az eredetileg 7-re hirdetett koncert pótlása – amikor is az ország egyik leghangulatosabb zenei repertoárjával, a Bud Spencer és Terence Hill filmek muzsikáival operáló csapata, a  Spencer Hill Magic Band zenésíti meg majd a lombhullást az ELLÁTÓházban!

Spencer Hill Magic Band @ ELLÁTÓház jegyek >>>


09.19: Estendøn, Muzikum

Az évszakhoz passzos tarka zenei kavalkádot hoz a szlovákiai magyar fiatalokból álló Estendøn zenekar a Muzikum falai közé szeptember 19-én, ahol egy jazz, funk, rock és világzenei ihletésű, nagyon hangulatos zenecsokrot kap majd a nagyérdemű!

Estendøn @ Muzikum jegyek >>>

 


További események és jegyek a Tixa-hu-n >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.