Koncert ajánló

Zenével a nyár felé – koncertek a hétre

2019.05.13.

author:

Zenével a nyár felé – koncertek a hétre

Mindenhol felütötte már a fejét a nyárvárás, ami nem is lenne igazi, a passzos koncertdömping nélkül, amiből természetesen a hétre is kijut majd!

05.16: Paddy And The Rats, Budapest Park

Már Európa egyik igen fontos tényezője az ír kocsmapunk fronton a miskolci Paddy & the Rats, akik az elmúlt évtizedben keresztül kasul bejárták az országot, majd a világot hogy a pörgős-ízes bulikkal tüzeljék fel a közönséget! Ebből kapnak egy szezonra-hangoló ízelítőt május 16-án a Budapest Parkba sereglő rajongók, ahol egy lendületes koncerttel húz majd széles, nyárváró mosolyt a zenekar az összegyűlt nagyérdemű orcájára! A koncert vendége a cseh Pipes and Pint lesz!

Paddy And The Rats @ Budapest Park jegyek >>>


05.16: The Underground Youth, ELLÁTÓház

Visszatér Budapestre a pszichedelikus garázsrock egyik legizgalmasabb új hullámos zenekara, a  brit és német zenei gyökerekből kisarjadt The Underground Youth! A The Brian Jonestown Massacre és The Velvet Underground életműből táplálkozó zenekar május 16-án tér majd vissza a fővárosban, az ELLÁTÓház színpadára, ahol a tHe pUnch hangolja majd rájuk a közönséget!

The Underground Youth @ ELLÁTÓház jegyek >>>


05.16-17: Index20 szülinapi és támogatói buli, Dürer Kert

Beszélgetések, fotókiállítás tárlatvezetéssel, vintage címlapok, válogatott olvasói levelek, Indexvideó-maraton, indexes újságírók és relikviák, koncertek és tánc…! Címszavakban a 20. születésnapját ünneplő Index kétnapos bulija, ahol kijut majd minden a nagyérdeműnek, amit a portál képvisel és nem mellékesen egy remek nyárindító minifesztivált is kerekedik majd ennek égisze alatt május 16. és május 17. között a Dürer Kertben.

Index20 szülinapi és támogatói buli jegyek >>>


05.18: Total Dance Festival Cabrio, Budapest Park

A nyárvárásra fejelhetünk rá májusban a Budapest Parkban, ahol ismét ráülhetünk az ország kedvenc nosztalgiabuli-járatéra és egy hatalmas bulival állíthatjuk be hangulatunk a nyárra!  Ennek jegyében a Total Dance Festival május 18-án a legmagasabb sebességbe kapcsol a Budapest Parkban, ahol egy hatalmas, lélegzetelállító fesztivál keretében idézi fel a ’90-es és 2000-es évek buli hangulatát!

Total Dance Festival Cabrio 2019  jegyek >>>


05.18: Ákos, Kaposvár Aréna

10 év után először lép fel Kaposvárott Ákos és zenekara, ráadásul egyből egy új arénát is avatnak majd a városban, úgyhogy a somogyi rajongók egy ehhez méltó műsorra készülhetnek, ahol garantáltan elhangzik majd valamennyi nagy sláger. Tehát május 18-án nincs vita, valamennyi Ákos-rajongónak irány a Kaposvár Aréna!

Ákos @ Kaposvár Aréna jegyek >>>


05.18: Sub Bass Monster, ELLÁTÓház

A már több két évtizede aktív Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster igen gazdag életművet és nem kevés, mára ikonikus számot tudhat magáénak, a nagyérdemű pedig ebből kap majd egy újabb kiadós, nyárindító szeletet május 18-án az ELLÁTÓházban!

Sub Bass Monster @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


Ők pedig már teltházzal várják a hetet:

05.15: Morcheeba, Dürer Kert

05.17: Halott Pénz, Budapest Park

05.19: One OK Rock, Dürer Kert


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük