Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

A tavasz sűrűjében – program, program hátán a hétre!

2019.04.08.

author:

A tavasz sűrűjében – program, program hátán a hétre!

Az utóbbi évek talán legerősebb tavaszi és nyári koncertfelhozatala sejlik fel 2019-re, és ezt nem csak a programok minőségében de számában is egyre inkább érezzük, épp ezért most egy szép nagy merítést adunk nektek a heti lehetőségekből!

Már rögtön az ajánló jelén kiemelnénk két remek, többnapos eseményt a hétvégére, amelyeket egyébként már – túlzás nélkül szívet melengetően – a fesztiválszezon afféle előszeleiként is értelmezhetünk. Ezek egyike a Budapest Tattoocon 2019, ahol, mint a neve is sejteti, a tetoválás világából kapunk egy kiadós ízelítőt zenével és látványos showműsorokkal fűszerezve, a másik pedig a 20. alkalommal érkező Gyulai Pálinkafesztivál, ahol a nemzeti kincs nedű mellé olyan fellépők járnak kísérőnek, mint például a Magna Cum Laude, Rúzsa Magdi vagy az Ismerős Arcok.

Az pedig már nem is kérdéses, hogy minden napra, sőt ujjunkra jut koncert, ha tisztán zenei élményekre vadászunk, hiszen kapásból 10-én mesterkurzust tart az A38-on a gitáros-őstehetség Paul Gilbert, 11-én a Dürer Kertbe érkezik a svéd Evergrey, akik lassan már negyed évszázada képviselik az északi progresszív metal sötét vonalát. Szombaton, azaz 13-án a VHK és Ørdøg tart szeánszot a Dürer nagytermében, míg a kisteremben az amerikai Sugar Candy Mountain pszichedelikus dallamai csendülnek fel a Vanishing Point fesztivál szervezésében.

A középső placc sem lesz csendes, hiszen itt a The Tumor Called Marla ünnepli meg 5. születésnapját ezen az estén, miközben az Analog Music Hallban ad ritmus-leckét Sub Bass Monster, ezalatt pedig a Premier Clubban a The Hive és a Napijumpup csapata hoz tető alá egy masszív, basszus alapú minifesztivált.

A vasárnapi ejtőzés után rögtön 15-én hétfőn arcba kapjuk a hónap egyik legdurvább koncertjét a Dürer Kertben, mégpedig a Six Feet Under vezetésével, de ha egy kicsit lazábban röffentenénk be a következő hetet, akkor kanyarodjunk a Robot felé, ahol a német The Picturebooks karcos blues rockja hangol majd minket a tavasz folytatására.

Hogy ne vesszünk el a fentiekben, alább időrendben az események, a jegyelővételt a programok nevére kattintva éritek el!

04.10: Paul Gilbert Masterclass @ A38 Hajó

04.11: Evergrey @ Dürer Kert

 04.12-13: Budapest Tattoocon 2019

04.12-14: Gyulai Pálinkafesztivál 2019

04.13: VHK, Ørdøg @ Dürer Kert

04.13: Sugar Candy Mountain @ Dürer Kert

04.13: The Tumor Called Marla @ Dürer Kert

04.13: Sub Bass Monster @ Analog Music Hall

04.13: The Hive x Napijumpup @ Premier Club

04.15: Six Feet Under @ Dürer Kert

04.15: The Picturebooks @ Robot

 

Fotó: Dürer Kert

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük