Jegyelővétel Programajánló

Agymasszázs a hétköznapokra – előadások és szemlélet nyújtó programok

2020.01.12.

author:

Agymasszázs a hétköznapokra – előadások és szemlélet nyújtó programok

Az év elejére jól esik egy kis agytorna is, ami úgy lesz egyben lazítás is, ha az kimondottan a szájízünkhöz, vagy épp az aktuális igényeinkhez passzos, épp ezért beletúrtunk a  fővárosi kínálatba, hogy ha nem koncerttel vagy bulival szeretnénk kiszínezni a hétköznapjainkat, mik a lehetőségeink.

Rögtön hétfőn beleshetünk a pszichopaták álarca mögé a H13 központban. Nem a baltás sorozatgyilkosokról lesz szó, hanem teljesen hétköznapi emberekről, akik a sokszor kedvesség maszkja mögé rejtik önző és manipulatív énjüket. Kétségtelenül tanulságos este lesz, amin érdemes ott lenni. Másnap górcső alá ránthatjuk a 2020-as fogadalmainkat, terveinket és Filep Szilvia kommunikációs szakember, Tóth Ádám vállalkozó és C. Szabó Helga tervezési szakértő hármasa a Szikra Coworking berkeiben lökést is ad ahhoz, hogy ne csak álmodozzunk, hanem el is induljunk a megvalósítás felé.

Január 14-én az ismerkedős énünket is előszedhetjük, ugyanis a Klikkmentes estén a komfortzónánkból kilépve, a megszokott társaságunk hátrahagyva 30 percenként 3 véletlenszerűen kiválasztott ismeretlennel ülünk le, hogy ez idő alatt feltaláljuk magunkat a rögtönzött társaságban. Rendhagyó, ám kétségtelenül jó buli, mellé pedig a Tapassio remek ételei is járnak majd! Ha pedig inkább egy kalandoz utazás és egy nagymúltú kultúra történetét történetét hallgatnánk meg kedden, akkor nézzük be a MagNet Közösségi Házba, ahol Székely István kilenchónapos hátizsákost túrája tükrében elevenedik meg az inka birodalom története.

Szerdára már biztosan jól meg is éhezünk, és garantáltan a legizgalmasabb ízekkel csillapíthatjuk étvágyunkat január 15-én és 16-án a Bazaar Eclecticaban, ahol Saori Ichihara, a stockholmi Ichi étterem tulajdonos főszakácsa a nordic – japán fúziós konyha világába viszi ell ízlelőbimbóink. 16-án csütörtökre pedig egy újabb oldalról kapunk hátszelet egy sikeres évhez: ezúttal az Ötkert falai közé költözik a motiváció szelleme, amelyet a Fejlődj Haver! című estén Dallos Zoltán vállalkozó idéz majd meg ezen az estén.

Jegyelővételek és  további információk az események nevére kattintva

01.13: Köztünk élő pszichopaták, H13 Fejlesztési Központ

01.14: Tippek & trükkök a 2020-as tervek megvalósításához, Szikra Coworking

01.14: Klikkmentes, Tapassio

01.14: Machu Picchu és minden, ami inka, MagNet Közösségi Ház

01.15-16: Globalista Konyha: Saori Ichihara, Bazaar Eclectica

01.16: Fejlődj Haver! – Hogyan lesz tényleg sikeres és boldog 2020?, Ötkert

 


További programok és jegyek a TIXA-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük