Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Beltéri fesztiválok és klubélmények a hétvégére

2019.10.10.

author:

Beltéri fesztiválok és klubélmények a hétvégére

Jó kis őszfelező hétvégét kapunk október 11-től kezdve, megpakolva nem csak koncertekkel, hanem beltéri fesztiválokkal is. Mindehhez szokás szerint tálaljuk az ajánlónkat, jó válogatást benne! 

10.11: Fucktoberfest, Dürer Kert

Ha már elférne egy kiadós metal-kúra az ősz mellé, akkor október 11-én kötelező a megjelenés a Dürer Kertben, ahol a legnagyobb bandák – Metallica, Rammstein, SOAD, Korn, Blink 182, RHCP, Avenged Sevenfold, stb. – legnagyobb számait röffentik majd meg a remek hazai tribute csapatok! Tehát ha egy kiadós zúzásra vágysz, vagy csak beintenél az évszaknak, akkor irány a Fucktoberfest Tribute Madness 2019!

Fucktoberfest Tribute Madness 2019 jegyek >>>


10.11: Sör és Fű, ELLÁTÓház

A már igen komoly underground értéket képviselő  Sör és Fű – a.k.a. SÉF – az ősz derekán az ELLÁTÓházba is bekanyarodik, hogy az október 11-i csípős estét ritmus-gazdaggá és a placcot pedig egy kiadós hip hop buli helyszínévé is változtassa!

Sör és Fű @ ELLÁTÓház jegyek >>>


10.12: Vanishing Point, Dürer Kert

Október 12-én a Dürer Kertben folytatja a hagyománnyá válást a Vanishing Point Festival és 2019-ben ismét jelentkezik a pszichedelikus rock és társműfajai köré felépített, a fővárosi underground szerves eseményévé váló rendezvény.  Pár idei segítő a zenei oldalról: Iceage, Bo Ningen, Cousin Kula, The Qualitons, Middlemist Red, Run Over Dogs, Carson Coma, … 

Vanishing Point Festival 2019 jegyek >>>


10.12: Hooverphonic, Akvárium Klub

Közel 25 éve gyártja az igényes zenéket a belga Hooverphonic, a formáció nem kis repertoárjához tavaly Alex Callier és zenésztársa, Raymond Geert egy új énekesnővel felvett, táncos, finom albumot is hozzátett. Így október 12-én az Akváriumban két legyet üthetünk egy csapásra: a hosszú évek Hooverphonic-hiánya után először hallhatjuk élőben Magyarországon a belga trió friss lemezét és új énekesnőjüket!

Hooverphonic @ Akvárium Klub jegyek >>>


10.12: BlooseStock Fest, Bahnhof Lapos Tanszék

Igen tömény dózisban kaphatunk hip hop zenét október 12-én a győri Bahnhof Lapos Tanszék falai között, ahol ezen a napon a hetedik BlooseStock Fest veszi át az uralmat, olyan fellépőkkel, mint  a Barbárfivérek, az NKS, az ILLusion, a Vicc Beatz, a Sör és Fű, 4tress, Bigmek és DJ Arre.

BlooseStock Fest 2019 jegyek >>>


10.13: Freedom Call, Dürer Kert

A német és egyben az európai power metal vonulat egyik legmasszívabb bérce, a Freedom Call már két évtizede szórja a riffjeit a nagyközönség elé, ezt pedig idén turnéval is megünnepli a formáció, amelynek október 13-án egy budapesti állomása is akad! A hangulatot a Vision of Atlantis és a Seven Thorns alapozza majd meg a Dürer Kertben.

Freedom Call @ Dürer Kert jegyek >>>


10.13: Wayne Hussey, Robot

A brit underground egyik kulcsfigurája, Wayne Hussey idén ősszel visszatér Budapestre! A The Mission énekeseként és a Sisters Of Mercy egykori gitárosaként már igen karkán életművet asztalra tevő zenész  2019. október 13-án a Robotba hívja a gothic és alternatív rock rajongókat! A koncert vendége a dél-afrikai alternatív rock egyik úttörő alakja, a kultikus The Awakening frontembere, Ashton Nyte lesz.

Wayne Hussey @ Robot jegyek >>>

 

Fotó: Vanishing Point Festival


További októberi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.