Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Dope D.O.D., Icon For Hire, Dáma Lárma, … – programok március első hétvégéjére!

2020.03.05.

author:

Dope D.O.D., Icon For Hire, Dáma Lárma, … – programok március első hétvégéjére!

Hja, az első tavaszi hétvége…! Megannyi lehetőség akad, hogy illően nekiálljunk elmerülni a márciusban, de ha esetleg kellene egy kis kapaszkodó a zenei élmények frontján, mi ezúttal is állunk rendelkezésetekre! 

03.06: Under Black Helmet, Dürer Kert

A Raveyard csapat is ráront a tavaszra mégpedig ezúttal március 6-án a Dürer Kert nagytermében, ahová Under Black Helmet és Parallx vezényletével költözik be a sötét, indusztriális techno. Melléjük érkezik még bécsi illetőségű Dimitar Georgiev,  illetve ott lesz a hazai underground élvonalból Man + Machine, illetve Mankind is.

Under Black Helmet @ Dürer Kert


03.06: System of a Down est, ELLÁTÓház

Március 6-án ismét megidézi a System of a Down zenei világát Zentai Anett és Géczi Eszter duója, az Anett&Eszti Acoustic, és aki ott volt a tavaly őszi szeánszon az már tudja, aki nem, annak pedig épp ideje lesz megtapasztalnia, hogy igazán különleges hangulat (és persze rengeteg SOAD dal) lesz kiosztva ezen az estén az ELLÁTÓház színpadáról!

System of a Down est @ ELLÁTÓház jegyek >>>


03.06: HolyChicks, Robot

Pályafutásának első jubileumát, azaz az 5. születésnapját ünnepli majd az első tavaszi pénteken a HolyChicks! A pop rock formáció a a Robotban eleveníti majd fel e fél évtized minden fontosabb zenei momentumát.

HolyChicks @ Robot jegyek >>>


03.06-07: Planet-B Fesztivál, Három Holló

Egy rendhagyó ám annál aktuálisabb fesztivál költözik be március 6-án és március 7-énHárom Holló tereibe, ahol e két nap alatt a környezetvédelem jegyében szól majd a zene és hangoznak majd el velős beszélgetések. Az első Planet-B fesztivál bevételeit a szervezők a Magyar Madártani Egyesületnek juttatják majd el.

Planet-B Fesztivál 2020 jegyek >>>


03.07: Dáma Lárma, Dürer Kert

Bátran kijelenthetjük, hogy immáron hagyományőrző eseményként kerül évente megrendezésre a Dáma Lárma, ahol hazánk női zenészeié a főszerep. A negyedik bulinak ismét a Dürer Kert ad otthont, amelynek során a ’60-as évektől napjainkig kalandozhatnak a résztvevők egy stílusokon átívelő, csak csajok által előadott program keretei között a Nagyteremben.

Dáma Lárma 2020 jegyek >>>


03.08: Dope D.O.D., Dürer Kert

Az új albumával felfegyverkezve tér vissza Budapestre a Dope D.O.D.! Az utóbbi években, azaz egészen pontosan egy évtizedeben, az európai hip hop színtér egyik legkarakánabb jelenségéve felnőtt csapat 2020. március 8-án kapja majd szét a Dürer Kert színpadát! A bulira DJ N1CE hangolja majd a közönséget.

Dope D.O.D. @ Dürer Kert jegyek >>>


03.08: Icon For Hire, Dürer Kert

Már Magyarországon sem cseng ismeretlenül az elektronikus rockban utazó, szövegeiben rendre fajsúlyos témákat boncolgató Icon For Hire neve, akik e tudást elmélyítendő, március 8-án vissza is térnek a fővárosba, hogy egy újabb koncert kerülhessen a rajongók emléktárába!

Icon For Hire @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További márciusi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük