Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Fürdőtúra, pop-up divatbemutató és koncertek sora – programok a hétvégére

2019.11.14.

author:

Fürdőtúra, pop-up divatbemutató és koncertek sora – programok a hétvégére

Emlékeztek még az igen dús előző hétvégére? Nos, a mostaninak sem kell pironkodnia, és ezúttal is program-gazdag napokkal érkeznek a pihenés órái!

11.15: Sacred Reich, Dürer Kert

Cudi Purci Booking csapatának igen szerethető szokása, hogy egy fémzenei ambróziával gazdagon hintett szeánsz keretében rendre bemutatja zenei hitvallását, Purci Dance Party néven! E pompás hagyomány szerencsére 2019-ben sem törik meg, és november 15-én újra megkapjuk a  megérdemelt riffgazdag dobhártya masszázst a sorozat főhadiszállásán, a Dürer Kertben, méghozzá a thrash legenda Sacred Reich, illetve a Grave és a Night Demon tálalásában

Sacred Reich @ Dürer Kert jegyek >>>


11.15: Fatal Error lemezbemutató, Instant

Október elején érkezett a Fatal Error harmadik, ‘Halandó’ című nagylemeze, amelyet november 15-én jól meg is mutatnak majd az Instantban a fővárosi rajongóknak, és mivel a zenekarnak ez lesz az egyetlen fővárosi koncertje 2019-ben, elég komoly hiba lenne

Fatal Error lemezbemutató @ Instant jegyek >>>


11.16: Being As An Ocean, Instant

november 16-án visszatér Budapestre a Being As An Ocean, amelynek fő apropója, hogy a tengerentúli post-rock csapat 2019 szeptemberében egy új, Proxy: An A.N.I.M.O. Story című albumot tesz hozzá az életművéhez, amelyet a kontinensen is körbehordoznak az év végén. A körúton a francia Novelists modern metalt, a brit Dream State pedig alternatív rockot passzint hozzá a zenei kínálathoz.  (A koncertre SZÉP Kártyával is vásárolható jegy.) 

Being As An Ocean @ Instant jegyek >>>


11.16: Electric Universe & OxiDaksi, Dürer Kert

A közel két évtizede szavatolja már a minőségi psytrance bulikat a  Forever Psychedelic csapata, akik november 16-án a Dürer Kertben egy újabb fejezetet írnak a sorozat krónikájába, mégpedig a német Electric Universe és az izraeli OxiDaksi főszereplésével.

Electric Universe & OxiDaksi @ Dürer Kert jegyek >>>


11.16: HoF: The Fashion Show & Pop-up, titkos helyszín

November 16-án második alkalommal kerül megrendezésre a HoF: The Fashion Show & Pop-up, a Home of Fashion aktuális kollekcióit felvonultató divateseménye, ahol azonnal be is szerezheted a bemutatón kiszemelt designer darabokat. A résztvevők a pontos helyszínről e-mailben kapnak majd tájékoztatást az eseményt megelőzően.

HoF: The Fashion Show & Pop-up jegyek >>>


11.16-17: Török Ádám és a Mini, Bem6

Dupla búcsúkoncerttel zárja le fél évszázados történetét a a Török Ádám által vezetett Mini együttes november 16-án és november 17-én. A helyszín pedig a nem is lehetne autentikusabb, mint a Bem6 néven futó Budavári Művelődési Ház, vagy ja úgy tetszik ‘Bemrockpart’ amely neve mára egybeforrt a zenekar történetével.

Török Ádám és a Mini @ Bem6 (szombat) jegyek >>>

Török Ádám és a Mini @ Bem6 (vasárnap) jegyek >>>


11.17: Mustasch, Dürer Kert

November 17-énDürer Kertben odasóz egyet a hazai közönségnek is a bő két évtizede működő Mustasch, Svédország legismertebb, a stoner és metal elemektől sem rémüldöző, hard rock zenekarainak egyike. Most ősszel érkezik friss lemezük, és ehhez kapcsolódik majd a turné is, de jó eséllyel az egész életművükből hangos ízelítőt kapunk majd.

Mustasch @ Dürer Kert jegyek >>>


11.17: A Kutya Vacsorája, Muzikum

Visszatér ‘otthonába’ a A Kutya Vacsorája és november 17-én ismét a Muzikum színpadán szólalnak meg Varga Livius és válogatott zenésztársainak dalai. A zenekar 2018 eleje óta nem játszott budapesti törzshelyén, így most egy igazi fülledt klubbulira számíthatunk, ahol mindent kiadnak magukból, ami eddig kimaradt.

A Kutya Vacsorája @ Muzikum jegyek >>>


11.17: Fürdőtúra a Gellért fürdő alagútrendszerében

Mit szólnátok egy rendhagyó földalatti kalandozáshoz az ország egyik legpatinásabb fürdője alatt? November 17-én itt a lehetőség, és a hűs későőszi hét zárásaként felfedezhetitek a Gellért fürdő balzsamosan meleg alagútrendszerének megannyi titkát!

Fürdőtúra a Gellért fürdő alagútrendszerében jegyek >>>


További novemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük