Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló

Hangulatbajnok fesztiválok és koncertek július második hetére

2019.07.09.

author:

Hangulatbajnok fesztiválok és koncertek július második hetére

Noha a nyári időjárás kicsit visszavett, a programdömping egy cseppet sem apad, sőt még több fesztivál és koncert sorakozik fel az elkövetkezendő napokban a rajtrácsra, belőlük válogattunk össze ismét egy nagy csokorral!

07.09-13: Alterába Fesztivál, Körmend

10 éves az ország egyik legszerethetőbb rendezvénye, a körmendi Alterába Fesztivál! A térség legjelentősebb nyárfelező eseményévé érett ‘kerti party’ már a kezdetektől a baráti légkörre, korrekt árakra és az élhető placcra esküszik, az pedig szintén nem véletlen, hogy az Alterába már háromszor elnyerte a Fair Play díjat, mint a hazai zenekarok kedvenc eseménye. Páran a fellépők közül: Punnany Massif, Vad Fruttik, 30y, Road, Ossian, Depresszió, Kaukázus, …

Alterába 2019 jegyek a helyszínen kaphatóak!


07.10-13: Bánkitó Fesztivál, Bánk

A hazai nyárfelezésnek már vannak elvitathatatlan elemei, ilyen  például a főváros kivonulása Bánkra, azaz a Bánkitó Fesztivál! Az underground zenékben és érzékeny társadalmi témákban is bátran kotorászó rendezvény július 10. és július 14. között öleli majd meg a tavat, olyan fellépőkkel, mint Saul Williams, a Sudan Archives, Roi Perez, a Viagra Boys vagy Bob Moses.

Bánkitó 2019 jegyek >>>


07.11: Frontierer, Dürer Kert

Durván egy évvel a debütáló budapesti elmehagyásuk után 2019. július 11-én ismét a fővárosban zúz majd a kaotikus mathcore brit-amerikai mágusa, a Frontierer! Társaik a legutóbb is előttük fellépő, hazai Anderson Pose lesz, akik mellé a szintén hazai cpt.pirx is felsorakozik majd!

Frontierer @ Dürer Kert jegyek >>>


07.12-21: Tízforrás Fesztivál, Hegykő

Csodálatos helyszín, és tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások és ökotúrák várják közönséget július 12. és július 21. között, a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján, a Tízforrás Fesztiválon!

Tízforrás 2019 jegyek >>>


07.12: Infected Mushroom, Budapest Park

Július 12-én egy minifesztiválnyi psytrance és goa költözik a  Budapest Parkba, ugyanis hat év után újra az Infected Mushroom azonnal felismerhető ritmusvilága döngeti majd meg  placcot Skazi és Yahel társaságában, ami után egy passzos afterparty-t is kapunk!

Infected Mushroom @ Budapest Park jegyek >>>

Infected Mushroom Afterparty jegyek >>>


07.12: Óperentzia, ELLÁTÓház

Az  Óperentzia zenéje egy igazán különleges olvasztótégely, amelyben egymásra találnak és össze is ölelkeznek a dub, psytrance, chill és népzenei dallamok, ritmusok. Ennek varázslatos világnak lehetünk majd fül- és szemtanúi július 12-én, az ELLÁTÓház falai között.

Óperentzia @ ELLÁTÓház jegyek >>>


07.12-14: Tiszafüredi Halasnapok, Tiszafüred

A Tiszafüredi Halasnapok július 12. és július 14. között zajló összművészeti forgatagában minden korosztály talál az érdeklődésének megfelelő szórakozást, kikapcsolódást. A gasztronómiai programok mellett – amelyek csúcspontja természetesen a halászléfőző verseny – kirakodóvásár, táncbemutatók és koncertek sorakoznak, olyan fellépőkkel, mint például a Halott Pénz, a Republic, a Punany Massif vagy a Hooligans.

Tiszafüredi Halasnapok 2019 jegyek >>>


07.11-14: F.A.L.U. Fesztivál, Szilvásszentmárton

A ’Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni’ egy őszművészeti rendezvény, amely nem kisebb küldetéssel indult neki útjának, minthogy bemutassa a magyarság kultúrájának sokszínűségét, gazdagságát. Ennek jegyében érkezik 2019-ben is a F.A.L.U. Fesztivál, hogy július 11. és július 14. között pezsgő kulturális zarándokhellyé változtassa Szilvásszentmártont!

F.A.L.U. Fesztivál 2019 jegyek >>>


07.13: I Love 2000’s Festival, Budapest Park

Ismét beindul az időgép, és a Budapest Park 2019. július 13-án ismét visszautazik az időben, és egy éjszakára megeleveníti a 2000-es éveket! A múltidézésben a hazai retro-sztárok mellett olyan külföldi fellépők lesznek majd segítségünkre, mint  a Basshunter, Inna, a Haiducii, a Grove Coverage, a Soundlovers, a Master Blaster vagy Alice DJ,

I Love 2000’s Festival 2019 jegyek >>>

I Love 2000’s Festival 2019 afterparty jegyek >>>


07.13: Európa Kiadó, Dürer Kert

Egy újabb jeles érkezőt lelünk majd a Dürer Kert idei kertszínpados koncertlistáján, ugyanis a hazai undeground zene egyik legfontosabb alakítója az Európa Kiadó érkezik majd a tribünre a nyár derekán, július 13-án!

Európa Kiadó @ Dürer Kert jegyek >>>


07.14: Rising Appalachia, Dürer Kert

Először érkezik Budapestre a zseniális multiinstrumentalista testvérpár alkotta Rising Appalachia! A július 14-i koncerten a hazai rajongók először tapasztalhatják meg élőben a formáció elképesztő hangszeres tudását és a pszichedelikus ritmusokból, népzenéből, világzenéből, elektronikából és soulból szőtt egyedi zenei világuk.

Rising Appalachia @ Dürer Kert jegyek >>>


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük