Fesztivál ajánló

Teljes a Fekete Zaj Fesztivál 2019-es névsora!

2019.06.18.

author:

Teljes a Fekete Zaj Fesztivál 2019-es névsora!

Megérkezett a Fekete Zaj 2019 utolsó csapása, mármint ami a bejelentéseket illeti, és egy masszív dózisnyi fellépővel kiteljesedett a sástói underground-Kánaán idei zenei kínálata!

A bejelentés élén egy igazi különlegesség trónol, ugyanis az utolsó kanyarral befordult a rendezvény színpadára az amerikai Oceans of Slumber! A zenekar – amely dalaira éppúgy igazak a meseszép és varázslatos, mint az elborult és brutális jelzők – a progresszív metal alapokra építette fel sűrű doom riffelésből és nagyon erős női énekből szőtt hálóját, méghozzá olyan minőségben, amelynek a kihagyása minimum egy hét kukoricán térdelést érdemel.

A houstoni csapat, és a szintén e bejelentéssel érkezett, zord erdélyi black metalt hozó Sur Austru mellett egy baromi erős magyar underground szelekciót  tettek még hozzá a szervezők a friss adaghoz, amely így fest teljes pompájában:  Sear Bliss, Black Nail Cabaret, Dope Calypso, Meszecsinka, Nulladik Változat, Omega Diatribe, Perihelion, Watch My Dying, Band In The Pit, Barbears, Bom, Committee, Doggos, Enter The Void, Feriantes, Clue, Friends Of A Dead Man, Gravel Shores, Gridscape, Hiraeth, Kassandra, Kinzo Is Here, Kontrollzé, Lajka, Lanterni, Lemurian Folk Songs, Livingtotem, Man + Machine, Mechanical Corpse, Modef, Phantasy Bureau, Phönix, Pristina, Pyøba, Shot In The Neck, Stahlgeist és Ueum.

Természetesen töretlenül pörög a Fekete Zaj 2019 jegyelővétele is, amely berkeiben a hónap végéig még 17990 Ft-ért tudjátok beszerezni a 4napos bérletet, 14990 Ft-ért a 3napos bérletet és 5990 Ft-ért a normál napokra érvényes napijegyet!

Fekete Zaj 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük