Fesztivál ajánló Jegyelővétel

TOXIC Weekend – punk & hardcore nyaralás vízparton!

2022.03.23.

author:

TOXIC Weekend – punk & hardcore nyaralás vízparton!

A legkedveltebb hazai és nemzetközi hardcore punk zenekarok veszik be július második hétvégéjén a baranyai Orfűt, a háromnapos TOXIC Weekend keretében. Vigyázat, ahogy a rendezvény neve is mutatja, komoly buli várható!

A legendás pécsi TOXIC Music Club hangulatát idézik meg július 7-8-9-én a Mecsek bércei között, a Pécsi-tó partján, az orfűi Panoráma Campingben. A TOXIC Weekend keretében 6 nemzetközi és 24 hazai zenekar játszik két színpadon, csütörtöktől szombatig – egy feltörekvő bandát beszavazhat majd a közönség a programba.

Marky Ramone és csapata, az Agnostic Front, a The Exploited, a Terror, az Anti-Nowhere League és a Discharge garantáltan berobbantja a bulit! Mellettük a hazai szcéna színe-java képviselteti magát, itt a teljes névsor: A.M.D., Beerzebub, Böiler, Counter Clockwise, Don Gatto, Dirty Dawn, Fegyelmező Részleg, Francesco és a haverok, Hanoi, HétköznaPI CSAlódások, Kozmosz, Liberal Youth, Linx , Lopunk, Macskanadrág, nemecsek, PETOFI, Prosectura, QSS, Social Free Face, Stubborn, Tisztán a cél felé, Vodka For Kids.

A rendezvény ötletgazdái a Punk-Rock-Maraton és a Rockmaraton szervezői egy 100%-ig hamisítatlan punk bulit ígérnek, vízparton egy festői szépségű környezetben. A háromnapos bérletek 19.990 Ft-ért, napijegyek 9.990 Ft-ért válthatóak a Tixa oldalán.

Toxic Weekend 2022  jegyek és szállások >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük