Koncert ajánló

You Me At Six, Priest, Zuboly, Copy Con, … – koncertek a hétre

2019.01.21.

author:

You Me At Six, Priest, Zuboly, Copy Con, … – koncertek a hétre

Lassan, óvatosan, de szép lassan sétálunk kifelé a januárból, ezt a kivonulást pedig mi segítené jobban mint pár remek, koncerttel eltöltött este, amiből természetesen ezen a héten is szép számban találunk a budapesti kínálatban!

01.29: You Me At Six, Akvárium Klub

A You Me At Six 2018 októberében jelentette meg hatodik nagylemezét, az azt bemutató turnéval pedig 2019 elején Európát is célba veszik. Ennek égisze alatt pedig, a hazai rajongók örömére, január 29-én első önálló magyarországi koncertjüket is megejtik az Akvárium Klubban!

You Me At Six @ Akvárium Klub jegyelővétel >>>


01.25: Priest, Dürer Kert

Az újvonalas synthwave zene egyik friss, de annál markánsabb képviselője érkezik Budapestre január 25-én! A 2015-ben alapított, svéd Priest látogat majd el az év elején a Dürer Kertbe, és hozza magával a kilátástalanságból sarjadt, de egy jobb világ ígéretét hordozó elektronikus próféciáit.  A koncertet a hazai Lazerpunk nyitja majd.

Priest @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


01.25: Copy Con, ELLÁTÓház

Bár a stílus már jóval népszerűbb, mint mondjuk egy évtizede, a hazai reggae szcénában még mindig kevés a hiteles előadó, viszont a szolnoki Copy Con vitán felül egy közülük. A héten a főváros pedig egy évindító kóstolót is kap ebből: a ragga magyar hangjaként is titulált énekes és zenekara január 25-én érkezik majd az ELLÁTÓházba!

Copy Con @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


01.25: Jurij, Robot

Magyarország első és egyetlen szocrock csapata, és nem mellékesen a hazai közönség egyik kedvenc koncert-zenekara, a nyíregyházi Jurij is beáll az évindítást édesítő csapatok sorába és január 25-én a Robotban, a Berriloom and the Doom társaságában zenélnek egy kiadósat.

Jurij @ Robot jegyelővétel >>>


01.26: Black Barrel, Supersonic

Ha egy alapos, basszusalapú szláv döngölésre vágytok akkor nincs vita, január 26-án szombaton irány a Supersonic, ahol az orosz drum and bass világába kapunk egy útmutatót Black Barreltől, de hogy az élvezetből egész éjszakára fussa, társául szegődik még MVRK, Dub Personal, Cybershot, Horns, Filth Company és Crism

Black Barrel @ Supersonic jegyelővétel >>>


01.26: Zuboly, ELLÁTÓház

Az ország talán legsokszínűbb és legízesebb dalpalettával operáló zenekara, a Zuboly is benéz az év elején az ELLÁTÓház porondjára, hogy egy több mint kellemes, folk, pop és hip hop muzsikával, és ezek egyedik, csakis rájuk jellemző kavalkádjával sűrűn telepakolt estét adjanak majd január 26-án. A koncert előtt Bongor fűti majd fel a közönséget.

Zuboly @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


01.26: Vibe, TRIP Hajó

A Vibe bulik új, téli-nyári rezidenciája a Parlament pazar panorámájában gyönyörködő TRIP Hajó! Az új helyszín a Gödör klub méltó utódaként ismét lehetőséget ad a nagy 2 táncteres bulikra, így ismét jut hely a Distriq-ízeknek is. Az egész estés mulatság felelősei a bálteremben Zsolo, Imrik és Xoxo, a Distriq placcon pedig Kali, Lau, Mettyu és CT Kidobó lesznek.

Vibe @ TRIP Hajó jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük