Jegyelővétel Koncert ajánló Színház

Zene, színház és fejtágítás – élmények a dolgos hétköznapokra

2020.01.05.

author:

Zene, színház és fejtágítás – élmények a dolgos hétköznapokra

Az előző hetet még úgy ahogy ellébecolhattuk, de január 6-tól már nincs mese, teljes lendülettel indul az élet, nekünk pedig ismét nagyon jól fog jönni pár kellemes, ‘hétszínesítő’ élmény, legyen az koncert, színház vagy épp egy kis fejtágító csevej! 

01.09: Ebcsont Beforr, Muzikum

Ízes groove-ok, vérpezsdítő ritmusok és karakán lendület, avagy január 9-én a Muzikumban az ország talán egyetlen funk&roll zenekara, az Ebcsont Beforr segít endorfinnal feltölteni a 2020-as év legelejét!

Ebcsont Beforr @ Muzikum jegyek >>>


01.09: Hogyan értsük félre a nőket?, MOM Kult

2020-ban is folytatódik Csányi Sándor elképesztően hangulatos, és sikeres Hogyan értsük félre a nőket?’produkciója, amellyel január 9-én kétszer is – 18 órakor és 20:30-kor –  találkozhatunk a MOM Kultban. A vígjátékban a Jászai Mari-díjas színész ízes humorral körbejárja az együttélés nehézségeit, szépségeit, örömet azok minden fonákságával együtt és ha válaszokat nem is, de egy nagyon hangulatos élet-vesézést mindenképpen ad a közönségnek.

Hogyan értsük félre a nőket? @ MOM Kult koraesti előadás >>>

Hogyan értsük félre a nőket? @ MOM Kult esti előadás >>>


01.09: Peet Projekt, Dürer Kert

A csütörtök esti jó hangulathoz a Jazzy Rádió Dalversenyének 2009-es nyertese, a Billboard Smooth Jazz Top 30-as listáján két dallal is szereplő Peet Projekt is hozzátesz a Dürer Kertben, ahol a már jól ismert lendületes, popban és jazzben érlelt dalaik mellett a legújabb, 2020 elején megjelenő hatodik albumok anyagát is elhozzák.

Peet Projekt @ Dürer Kert jegyek >>>


01.09: Lót, Örkény István Színház

Lót történetét mindenki valószínűleg sokan ismerik, ám az Ószövetség példabeszédének folytatásáról már nem szól a fáma, pedig akad bőven bonyodalom, megannyi morális ellentmondás, amit Kovalik Balázs rendező figyelmét is megragadta, és gondolatait színpadra is vitte, mi pedig legközelebb január 9-én az Örkény István Színházban merülhetünk el e történetben.

Lót – Szodomában kövérebb a fű jegyek >>>


01.09: A halogatás pszichológiája, H13 Központ

Átkunk, keresztünk, csapdánk, sőt akár börtönünk is lehet a halogatás, amelynek megannyi formáját éljük és bizony szenvedjük is.  De miért nem teljesítjük időre a kitűzött céljainkat? Miért okoz ez lelki és mentális feszültséget? Egyáltalán milyen pszichológiai háttere van a jelenségnek? Ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ Dr. Takács Ildikó pszichológus január 9-én a H13 Központban.

A halogatás pszichológiája @ H13 Központ jegyek >>>

 


További 2020-as programok és jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük