Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Ziggy Marley, Ördögkatlan, Skunk Anansie, OM, Bëlga, … – TIXA programajánló a hétre!

2019.07.29.

author:

Ziggy Marley, Ördögkatlan, Skunk Anansie, OM, Bëlga, … – TIXA programajánló a hétre!

A héten becsoszogunk a nyár utolsó hónapjába és ugyan lehet hogy e pár napban egy kicsit nyugodtabb folyamban ölelnek körül minket a programok, de azért lesz bőven így is mit a tejbe aprítani.

07.30: Ziggy Marley, Budapest Park

A nyár derekán idén is kap egy dedikált estét a zenébe szőtt életszeretet, béke és a pozitív gondolkodás, amelyet ezúttal a legidősebb Marley-csemete, a Grammy-díjas jamaicai reggae énekes Ziggy Marley hoz majd el július 30-án a Budapest Parkba! A hangulat felfűtéséről Ladánybene 27 gondoskodik majd.

Ziggy Marley @ Budapest Park jegyek >>>


07.30-08.03: Ördögkatlan Fesztivál, Nagyharsány és környéke

Nem lehet teljes a hazai fesztiválszezon kulturális fűszerezés nélkül, amelynek egyik legfontosabb eleme a 2019.  július 30. és augusztus 3. között már a 12. alkalommal a Villányi-hegység lankáit belakó Ördögkatlan Fesztivál!

Ördögkatlan 2019 jegyek >>>


07.31: Skunk Anansie, Barba Negra Track

A brit alternatív rock egyik legkarakteresebb és leghitelesebb képviselője, a Skunk Anansie a magyar fővárosban is megünnepli a zenekar alapításának 25. évfordulóját, és az ennek apropóján kiadott koncertalbum címét viselő, 25LIVE@25 névre keresztelt turné július 31-énBarba Negra Track színpadára is bekanyarodik!

Skunk Anansie @ Barba Negra Track jegyek >>>


08.02: Bëlga, Budapest Park

A nyár utolsó hónapjának elején is kisarjad a magyar nemzeti hip hop, és a Bëlga triumvirátusa is leteszi a ritmus-névjegyét a Budapest Park színpadán. Az este felfűtésének is stílusosnak kell lennie, ehhez pedig ki is lehetne passzosabb, mint Pannónia egyik legújabb mikrofon-mestere, Dé:Nash! A buli levezetésében pedig egy Szeresd a Trashem bébi! buli és egy Breakbeat Massive szakest segít majd.

Bëlga @ Budapest Park jegyek >>>

Old School Breakbeat Party @ Budapest Park jegyek >>>

Szeresd a Trashem Bébi! @ Budapest Park jegyek >>>


08.02: Sör és Fű, ELLÁTÓház

Sör és Fű – a.k.a. SÉF – a nyáron az ELLÁTÓházba is bekanyarodik, hogy az augusztus 2-i fülledt nyári estét ritmus-gazdaggá és a placcot pedig egy kiadós hip hop buli helyszínévé is változtassa!

Sör és Fő @ ELLÁTÓház jegyek >>>


08.03: Kiscsillag, Budapest Park

Aligha van magától értetődőbb ikonja a hazai alternatív zenei világnak, mint a Lovasi András és Leskovics Gábor vezette Kiscsillag, akik a Budapest Park 8. szezonját sem hanyagolják majd a nyáron! A koncertre a Lóci játszik hangolja majd a nagyérdeműt, az éjszakát pedig két fő csapáson is folytathatjuk: a Lidocain Night 100% magyar alter menetével, vagy a Stranger Synths különleges elektronikájával.

Kiscsillag koncert jegyek >>>

Lidocain Night TOP 100 jegyek >>>

Stranger Synths: Party in the Upside Down jegyek >>>


08.04: OM, Dürer Kert

2019-ben is jó mélyre túr a nívós underground zenék világába a Desszert Feszt Budapest, eme szokását pedig szerencsére 2019-ben sem engedi el az eseménysorozat! Ennek jegyében kerekedik ki az augusztus 4-i nyitóeste, amit az amerikai stoner-doom-kultusz banda, az OM neve fémjelez majd.

OM @ Dürer Kert jegyek >>> 


08.04: Sworn Enemy, Dürer Kert

A metal és NY hardcore izmos keverékével támadja majd be a fővárost augusztus 4-én a Dürer Kertben az amerikai crossover egyik kultikus csapata, a Sworn Enemy!

Sworn Enemy @ Dürer Kert jegyek >>> 


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.