Fesztivál ajánló

Deák Bill Gyula és Hobo a FEZEN 2019-re is ellátogat!

2019.04.12.

author:

Deák Bill Gyula és Hobo a FEZEN 2019-re is ellátogat!

Székesfehérvárra is együtt érkezik a két magyar blues-rock legenda, Deák Bill Gyula és Földes László Hobo. A Bill és Hobo újra együtt produkció mellett a Rudán Joe Bandet és a Takáts Tamás Blues Bandet is láthatja a FEZEN közönség. Aki a klasszikus rock helyett inkább a legfrisebb YouTube-generáció sztárjaira kíváncsi, az is megtalálja a számítását: pénteken érkezik a fesztiválra Krúbi, a USNK, a Soerii & Poolek, a Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic és Dj Gozth is.

Hobo és Bill –  a fejekben évtizedek óta összekapcsolódtak a a nevek, és szerencsére most már a színpadon is újra együtt látjuk a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendáját Földes László Hobót és Deák Bill Gyulát. Se külön, se együtt nem szorul bemutatásra a két ikon, akiket július 27-én, a FEZEN szombati napján láthatnak a színpadon. A többi napon sem maradnak magyar kedvencek nélkül a klasszikus rock rajongók. Szerdára a Rudán Joe Band, csütörtökre a Takáts Tamás Blues Band csatlakozott az eddig bejelentett fellépőkhöz.

Több évtizedes zenei pálya kevésbé, de sokmilliós YouTube megtekintés és ugrásszerűen növő rajongótábor annál inkább van a mai kedvencek mögött. A felgyorsult világunkban a zenei stílusok, és a sztárok is rohamtempóban születnek, ezért gyorsan a FEZEN is összerakott egy színpadra, a pénteki napra jónéhány nevet a friss generációból. Székesfehérvárra érkezik Krúbi, a USNK, a Soerii & Poolek, a Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic és Dj Gozth is.

Jövő héten tovább folytatódik a felsorolás, van még jónéhány nap a kezdésig és nem kevés zenekar a szervezők tarsolyában. De aki már az eddig bejelentett, mások mellett a Dream Theatert, az Arch Enemyt, az Airbournet, Majkát, Dub Fx-et, az Ignite-ot, a Halott Pénzt, az Alestormt, a Life of Agonyt, a Wellhellot, a Firewindet, a Queensrÿche-t és a Follow The Flow-t is tartalmazó lista láttán is kedvet kap, az április 15-ig még kedvezményes áron vásárolhat belépőket a FEZEN-re.

FEZEN 2019 jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük