Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Fesztiválok és koncertek sorával rajtol a július!

2019.07.01.

author:

Fesztiválok és koncertek sorával rajtol a július!

Indul a a július, és a továbbra is igen karakán koncertkínálat mellett egyre több fesztivál is nekirugaszkodik. Ezt természetesen mi sem hagyjuk szó nélkül, gyorsan össze is raktunk nektek egy ajánlót az elkövetkező hét napra, hogy még véletlen se fulladjanak unalomba a hónap eleje! 

07.03-07: Balaton Sound, Zamárdi

Közép-Európa egyik legfontosabb elektronikus zenei rendezvénye július 3. és július 7. között érkezik a magyar tenger partjára, és oylan fellépőket hoz el idén Zamárdiba, mint Armin van Buuren, Future, J Balvin, Marshmello, Dj Snake, Sean Paul, Tiësto vagy G-Eazy!

Balaton Sound 2019 jegyek >>>


07.03-06: Hello Ugar!, Ópusztaszer

Fesztivál a Woodstock szellemében, sok jó magyar zenével, magvas programokkal, távol a városok zajától, harmóniában a környezettel. Ami pedig a Hello Ugar! 2019 fellépőit illeti, ott lesz többek között a Quimby, a Vad Fruttik, az Anna & The Barbies, a 30y, a Supernem, a Kaukázus, a Bëlga, a Turbo vagy a Magashegyi Underground.

Hello Ugar! 2019 jegyek >>>


07.03: Flogging Molly, Budapest Park

Óriási kelta punk buli kerekedik július 3-ánBudapest Parkban, ahová ezen az estén az ír kocsmapunk egyik legautentikusabb zenekara, a Los Angeles-i Flogging Molly veszi majd magát, a Russkaja társaságában!

Flogging Molly @ Budapest Park jegyek >>>


07.03: Hands Like Houses, Dürer Kert

Egy igazi avantgárd rockzenei koncertcsemegét csíphetünk majd el július 3-án a Dürer Kertben, az ausztrál Hands Like Houses tolmácsolásában! Az esemény exkluzív kistermes koncert lesz, így amennyiben a jegyek elfogynak, a koncert nem kerül át nagyobb helyre!

Hands Like Houses @ Dürer Kert jegyek >>>


07.04-07: HUG Festival, Csesznek

Valami igazán különleges indul útjára július 4. és július 7. között Cseszneken a Kiss Bükk Majorban, ahol a természettel harmóniában, a tudatosság és a szeretet jegyében megszületik a HUG, azaz a Hungarian Handpan & Worldmusic Gathering! Páran a fellépők közül: Kabeção, PASO, Csángálló, Yatao, Óperentzia, Airtist, Alexandre Lora, Marcel Hutter, Fatoumata Hari, …

HUG Festival 2019 jegyek >>>


07.04: Budapest Bár, Budapest Park

Az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei formációja, a Budapest Bár érkezik július 4-én a Budapest Parkba, ahol ezen az estén valamennyi, a zenekarral már együttműködött énekes és zenész látható és persze hallható lesz majd a színpadon. Az éjszaka pedig a 2000-es évek két popzenei ikonjának, név szerint Britney Spears és Justin Timberlake életművének a jegyében folytatódik majd a Park-buli!

Budapest Bár @ Budapest Park jegyek >>>

Britney Spears vs. Justin Timberlake Night @ Budapest Park jegyek >>>


07.04: Sub Bass Monster, ELLÁTÓház

A már több két évtizede aktív Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster igen gazdag életművet és nem kevés, mára ikonikus számot tudhat magáénak, a nagyérdemű pedig ebből kap majd egy kiadós, nyárízesítő szeletet július 4-én az ELLÁTÓházban.

Sub Bass Monster @ ELLÁTÓház jegyek >>>


07.05: Cloud 9+, Budapest Park

‘Mérföldkövezik’ egyet a Cloud 9+ is a Budapest Park 2019-es szezonjában, ugyanis az intenzív élő villantásairól is híres csapat július 5-én az ország legnagyobb szórakozóhelyén is bemutatja az új albumát, és ha ez nem lenne elég, az éjszaka egy fergeteges Necc Party-ba csap majd át!

Cloud 9+ @ Budapest Park jegyek >>>

Necc Party @ Budapest Park jegyek >>>


07.05-07: Bogart Fesztivál, Alsóbogát

A történelmi és természeti környezetet belakó, július 5. és 7. közötti Bogart Fesztivál egy minden korosztály számára szórakozást kínáló, családbarát, hagyományokat őrző és teremtő esemény, ahová szeretettel várják a szervezők a minőségi programokra, a kitűnő ételekre és a jó borokra fogékony érdeklődőket.

Bogart Fesztivál 2019  jegyek >>>


07.06: Irie Maffia, Budapest Park

Felszítja a tüzet a Budapest Parkban az Irie Maffia július 6-án, ugyanis az ország egyik legsokoldalúbb és legszeretettebb formációja, egy este erejéig visszatér a trópusibb hangzásához, amivel annak idején indult. A koncert után pedig egy szemernyit sem ül majd le a hangulat, ugyanis érkezik Budapest Pride hivatalos afterparty-ja! 

Irie Maffia @ Budapest Park jegyek >>>

Rainbow Party 2019 jegyek >>>


07.08-14: Rockmaraton, Dunaújváros

Rock, punk, hardcore és metal egy fesztiválba gyúrva, nemzetközi szinten is ütős line-uppal, július 8. és július 13. között a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Páran hangulatfelelős: Philip H. Anselmo & The Illegals, The Exploited, Eluveitie, Napalm Death, Paradise Lost, Soulfly, …

Rockmaraton 2019 jegyek >>>


07.09: Full Of Hell, Dürer Kert

A már eddig sem harmatos nyarunkhoz egy újabb zenei bástyát kaptunk a Tukker Booking-tól, ugyanis a szezon derekára elhozza nekünk a Dürer Kertbe a kortárs amerikai aprítás két nagymesterét, a Full Of Hell-t és a The Body-t!

Full Of Hell @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük