Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Induljon a téltemetés! – programok február első hetére

2020.02.02.

author:

Induljon a téltemetés! – programok február első hetére

Megcsináltuk! Lenyomtuk az év legnyűgösebb hónapját, a kurta február pedig már túlzás nélkül pezseg, ami a zenei kínálatot illeti. Ha esetleg még nem döntöttétek el, hogy a héten milyen ritmusok és ízek színezzék meg estéiteket, mi szokás szerint adunk egy heti tipplistát.

02.04: Last Train, Dürer Kert

Dühös melankólia minőségi tálalásban, amit a francia Last Train február 4-én szabadjára enged majd a Dürer Kertben. A négy fős rock csapat tagjai 2017-es alakulásuk óta 350-nél is több koncertet adtak világszerte, megtanulva, hogy a türelem és a kitartás is fontos része lehet a fejlődésnek. Így jött világra a ‘The Big Picture’ című lemezük, melyet hozzánk is elhoznak a hónap elején.

Last Train @ Dürer Kert jegyek >>>


02.05: Uriah Heep, Barba Negra

2019-ben már az 50. évét ünnepelte a rock-történelem egyik ikonikus csapata a Uriah Heep! A mai napig töretlen lendülettel koncertező zenekar ennek jegyében vág majd neki Európa útjainak 2020-ban is, és szerencsére ezúttal sem hanyagolják majd a magyar közönséget!

Uriah Heep @ Barba Negra jegyek >>>


02.05: Trupa Trupa, Dürer Kert

A Trupa Trupa különleges, art-rock zenéjével és új lemezével február 5-én érkezik a Dürer Kertbe. A Gdanskból érkező négyesre nagy hatással volt szülővárosuk és annak történelme, Schopenhauer és Nietzcshe filozófiája, ennek zene eredményét pedig a magyar közönségnek is feltárják majd ezen az estén. A koncert vendége a post-punkban utazó, szlovák 52 Hertz Whale lesz.

Trupa Trupa @ Dürer Kert jegyek >>>


02.06: Furmint Február Nagy Kóstoló, Mezőgazdasági Múzeum

Ismét egy egész hónapot szentelnek a borkedvelők az egyik legkiemelkedőbb Kárpát-medencei szőlőfajtának tartott furmintnak, ennek pedig már 11. alkalommal, a Furmint Február Nagy Kóstoló lesz a csúcspontja, amely égisze alatt több, mint 200 furmintot kóstolhatnak meg a látogatók  a Mezőgazdasági Múzeumban február 6-án.

Furmint Február Nagy Kóstoló 2020 jegyek >>>


02.07: Ivan & the Parazol Akusztik Trio, Muzikum

A jelenleg épp egy magyar nyelvű albumon ügyködő Ivan & The Parazol  – amelyről az első klipes dal már meg is érkezett – sem hagyja évindító koncertélmény nélkül a rajongóit, és február 7-én a Muzikumban egy különleges, Jack Kerouac ‘Úton‘ című remeke előtt tisztelgő akusztikus műsorral nyitják meg az első 2020-as februári hétvégét.

Ivan & the Parazol Akusztik Trio @ Muzikum jegyek >>>


02.08: Tilos Farsang, Düre Kert

Tort ül a Tilos Rádió a Dürer Kertben február 8-án, mégpedig farsangi tort, ami rengeteg, mind a négy fő helyszínre kiterjedő – igen, a kertre is – izgalmas zenei élményt jelent. Páran e jeles nap hangadói közül: Tudósok, Zuboly, DJ Palotai, Lopunk, Üllői Úti Fuck, Sam Starion, Döbbenet

Tilos Farsang 2020 jegyek >>>


02.09: Aesthetic Perfection, Dürer Kert

Az amerikai EBM, aggrotech egyik masszív hangadója, az Aesthetic Perfection a Fekete Zaj Fesztivál csapata jóvoltából február 9-én visszatalál Magyarországra, és a stílushoz passzos intenzitással alaposan berezonáltatja majd a Dürer Kert falait és persze a rajongók dobhártyáját!

Aesthetic Perfection @ Dürer Kert jegyek >>>


02.09: Molchat Doma, Dürer Kert

A Fekete Zaj szervezőcsapat egy másik bulit is betárazott a február 9-i estére, ugyanis a miközben a nagytermet bontja az Aesthetic Perfection, a Room 041-ben a post-punk és a new wave  világot kelti életre a fehérorosz Molchat Doma, akik elé az orosz Electroforez teszi majd le a szintipop alapokat.

Molchat Doma, Dürer Kert jegyek >>>

 

 


További februári programok a Tixa.hu.n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük