Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Koncertek és bulik ajándékvadászat mellé

2019.12.12.

author:

Koncertek és bulik ajándékvadászat mellé

Rendesen belénk mászott már az ünnep szelleme, amit akár táplálására, akár űzésére tökéletes megoldás, ha megfűszerezzük a hétvégét pár remek programmal, amiből, ahogy már megszokhattuk, ezúttal sem lesz hiány! 

12.13: Frenk, Instant

Nagyon karakán rock’n’roll bulival ugorhatunk neki a harmadik adventi hétvégének, ugyanis december 13-án Frenk és zenekara fűti majd fel az Instant koncerttermét, hogy garantáltan meglegyen karácsonyi készülődés vagány felütése is!

Frenk, Instant jegyek >>>


12.13: The Silver Shine, Dürer Kert

Pofás kis ünnepi felütést ad e decemberi péntek 13-nak a triviálison felül is a The Silver Shine, ugyanis a már a világot is alaposan megjárt  vintage punk rock & roll trió a Dürer Kertben üli majd meg a 15. születésnapját!  Előzenekar a teddy boy rock and roll hazai nagykövete, a Duckers és a fiatal, tehetséges rockabilly trió, a King Cat Rhythm lesz.

The Silver Shine @ Dürer Kert jegyek >>>


12.13: Copy Con, ELLÁTÓház

Bár a stílus már jóval népszerűbb, mint mondjuk egy évtizede, a hazai reggae szcénában még mindig kevés a hiteles előadó, viszont a szolnoki Copy Con vitán felül egy közülük. A héten a főváros pedig egy újabb kóstolót kap ebből: a ragga magyar hangjaként is titulált énekes és zenekara pénteken veszi majd be magát bejáratott fővárosi koncerthelyére, az ELLÁTÓházba!

Copy Con @ ELLÁTÓház jegyek >>>


12.14: DJ Hruscsov, TRIP

45 éves a hazai psytrance már túlzás nélkül ikonikus lemezlovasa, DJ Hruscsov ezt a szép kort, és a 20 éve pályán munkálkodást pedig mi mással lehetne a legjobban megünnepelni mint egy masszív, a stílus jegyében kikerekedő bulival a TRIP hajó valamennyi erre alkalmas helyszínén!

DJ Hruscsov @ TRIP jegyek >>>


12.15: PomPom X-Mass Party, Akvárium Klub

Nem könnyű olyan bulit találni ami nem csak dobálózik azzal, hogy a család valamennyi tagja számára egyformán ízes élményt nyújt, hanem tényleg ezt is teszi. Nos, a PomPom Party-k viszont maradéktalanul eget tesznek e kitételnek, és ezt december 15-én a karácsonyi kiadáson az egész família le is tesztelheti!

PomPom X-Mass Party @ Akvárium Klub jegyek >>>


12.15: Sham 69, Dürer Kert

Nem csak indítani, de zárni is stílusosan kell a hétvégét, ehhez pedig nagyon erős irányzékot kapunk a Dürerben, ahol a punk rock, hardcore és street punk egyik origója, az 1976 óta kitartóan turnézó Sham 69 masszírozza majd át agyunkat december 15-én.

Sham 69 @ Dürer Kert jegyek >>>

 

Nyitókép: The Silver Shine


További decemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük