Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Művészetek Völgyétől a Steel Panther-ig -fesztiválok és koncertek a hétre!

2019.07.15.

author:

Művészetek Völgyétől a Steel Panther-ig -fesztiválok és koncertek a hétre!

Ember legyen a talpán, aki tudja tartani a tempót az idei programdömpinggel, de azért ez nem is jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálni! Sőt, még mankót is adunk, úgyhogy íme  koncert- és fesztiválajánlónk az elkövetkezendő napokra!    

07.17-21: Electric Castle, Bonchida (RO)

2019. július 17. és július 21. között hetedik alkalommal ver tábort a Kolozsvárhoz közeli Bánffy-kastély megkapó környékén a régió egyik legjelentősebb eseményévé felnőtt, román Electric Castle fesztivál. Páran az idei felhozatalból:  Florence + The Machine, Thirty Seconds To Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, Metric, Boys Noize, The Vaccines, Nils Frahm, Chvrches, …

Electric Castle 2019 jegyek >>>


07.17: Steel Panther , Barba Negra Track

Igazi rock ‘n’ roll zenei csemege érkezik a Barba Negra Track színpadára!  Kalifornia legnépszerűbb tribute zenekarából önálló jelenséggé érő, a Sunset Strip klubjaiban felnőtt, mára világszerte is elismert Steel Panther villant majd először a magyar fővárosban!

Steel Panther @ Barba Negra Track jegyek >>>


07.17: Angel Du$t , Dürer Kert

Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy bukik a szezon lendülete, akkor még véletlen se hagyd ki az amerikai Angel Du$t agymenéssel gazdagon átitatott punk rock buliját július 17-én a Dürer Kertben!

Jegyek már csak a helyszínen!


07.18: Little Big, Budapest Park

A 2013-ban alakult orosz csapat rekordidő alatt kebelezte be az egész kontinenst, és az Európa-szerte egyre többet koncertező Little Big július 18-án az eddigi legnagyobb magyarországi koncertjét – mit koncertjét, őrületét -hozz a majd össze a Budapest Parkban!

Little Big @ Budapest Park jegyek

Little Big after @ Budapest Park jegyek >>>


07.18: God Is An Astronaut, Dürer Kert

Az európai post-rock színtér egyik legerősebb zászlóhordozója, az ír God Is An Astronaut idén július 18-án visszatér a fővárosba! A  tavaly októberi koncert után csapat ezúttal a Dürer Kertben mutatja majd be tudása javát.

God Is An Astronaut @ Dürer Kert >>>


07.18: Markus Schlesinger, Füvészkert

A európai fingerstyle gitárzene fenegyereke és egyben mókamestere, Markus Schlesinger gitárjával, jellegzetes füstös énekhangjával, valamint humoros történeteivel garantáltan jól szórakoztatja majd a hazai közönséget  július 18-án a Füvészkertben. Saját kompozíciói mellett jazz, blues és különféle ismert dallamok feldolgozásait is előadja, a koncert után pedig vezetett sétán ismerkedhetünk a helyszínnel.

Markus Schlesinger @ Füvészkert jegyek >>>


07.19-28: Művészetek Völgye, Kapolcs és környéke

A 2019-ben a 29. évébe lépő Művészetek Völgye tovább folytatja és csinosítja azt az utat, amelyen már jó pár éve elindult, és szép lassan az ország legnagyobb, legnépszerűbb, ám még mindig a hagyományok jegyében működő fesztiváljává vált rendezvény 2019. július 19. és július 28. között ismét összehozza megannyi művészeti ág és kulturális vonulat képviselőjét és persze rajongóikat!

Művészetek Völgye 2019 jegyek >>>


07.19-20: Sörfesztháza, Kiskunfélegyháza

Az 5. Sörfesztháza soha nem látott programarzenállal, bővített fesztiválhelyszínen várja vendégeit. A jubileum alkalmából a fesztivál megnyílik Kiskunfélegyháza első kézműves és design sörözője, az Ágyú Kézműves Sörgaléria. Emellett jelen lesz még 100 magyar kézműves sörkülönlegesség , street food különlegességek, borszekér, pezsgőlugas, pálinkaház, sörfagyi és még sok egyéb finomság!

Sörfesztháza 2019 jegyek >>>


07.19: Bagossy Brothers Company, Budapest Park

Nem  ismeretlen terep a Bagossy Brothers Company számára a Budapest Park színpada, hiszen 2018-ban, az ötödik születésnapjuk alkalmából  már belakták a helyszínt, 2019-ben pedig tetézik az élményt, és ezúttal a friss lemezükkel felszerelve veszik majd be az ország legnagyobb szabadtéri klubját, a !  A koncert után pedig két afterpartyval is nekilendülhetünk az éjszakának.

Bagossy Brothers Company @ Budapest Park jegyek >>>

PressPlay VideoDisco @ Budapest Park jegyek >>>

Legendary Moments @ Budapest Park jegyek >>>


07.19: Handsome Furs by Operators, Dürer Kert

A Handsome Furs a Wolf Parade-ből is ismert zenei zseni, Dan Boeckner és volt kedvese Alexei Perry Cox duója volt, de a kapcsolat vége sajnos a formáció végét is jelentette. Mostanáig. Dan ugyanis új zenekarával, az Operators-szal veszi át pár koncert erejéig a Handsome Furs hátborzongatóan jó diszkográfiáját, melyet július 19-én a Dürer Kertbenmi is felidézhetünk.

Handsome Furs by Operators @ Dürer Kert jegyek >>>


07.20: Punnany Massif, Budapest Park

A  fergeteges szezonindító kör után július 20-án érkezik az aktuális Budapest Park szezon második Punnany Massif-menete, azaz érkezik a zenekar már hagyományos születésnapi show-ja! A zsúr után a főváros egyik legtüzesebb bulisorozata, a Queens Party és 90-es esszenciáját összesűrítő Vice City izzítja majd tovább a hangulatot.

Punnany Massif @ Budapest Park jegyek >>>

Queens Party @ Budapest Park jegyek >>>

Vice City @ Budapest Park jegyek >>>


07.21: ZAZ, Budapest Park

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője Isabelle Geffroy – művésznevén ZAZ – aki majdnem napra pontosan három évvel első Budapest parkos koncertje után tér vissza a koncerthelyszínre. A bájos énekesnő legnagyobb slágerei mellett nagyon friss, tavaly novemberben megjelent albumánakdalait is magával hozza majd.

ZAZ @ Budapest Park jegyek >>>


07.22: Juanes, Budapest Park

Idén is megtáncoltatja a Budapest Parkot a latin zenei világ egyik világsztárja: július 22-én a legismertebb és legrajongottabb kolumbiai popzenész, Juan Esteban Aristizábal Vásquez vagyis Juanes érkezik a klub nagyszínpadára!

Juanes @ Budapest Park jegyek >>>

Juanes afterparty @Budapest Park jegyek >>>


07.22: CKY, Kék Yuk

Az amerikai crossover hardcore egyik kultikus csapata, a Camp Kill Yourself azaz a CKY a nyáron tesz egy kanyart Európában és ennek égisze alatt Budapestre is ellátogatnak majd július 22-én! A koncerta Kék Yukban talál otthonra, ahol egy igen mozgalmas este várja majd a rajongókat.

CKY @ Kék Yuk jegyek >>>


07.23: Thirty Seconds To Mars, Budapest Park

A Los Angeles-i rockerek már számos hazai fesztivál nagyszínpadát meghódították, július 23. viszont igencsak kivételes nap lesz a magyar rajongók számára: Jared Leto és csapata ugyanis karrierjük során először egy teljesen önálló koncerttel érkezik a Budapest Parkba!

Thirty Seconds To Mars @ Budapest Park jegyek >>>


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük