Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Őszindító klubkoncertek: Zebrahead, Operators, Mgła és a többiek

2019.09.01.

author:

Őszindító klubkoncertek: Zebrahead, Operators, Mgła és a többiek

Oké, a szeptember első hete nem feltétlen a legsűrűbb időszak programok szempontjából, de azért nagyon messze vagyunk a  pangástól, úgyhogy simán összeszedtünk az ősz első napjaira is egy zenei élménycsomagot, amivel kibekkelhetjük az évszakváltás nehézségeit! 

09.02: Zebrahead, Dürer Kert

A nyárzáró depressziót orvosolandó egy igazi bulizenekar érkezik majd a fővárosba: szeptember 2-án hatalmas Zebrahead koncerttel indíthatjuk majd az őszt a Dürer Kertben! A csapat a 2019 márciusában megjelent, ‘Brain Invaders’ című albumával felerősödve érkezik majd Budapestre, a brit The Bottom Line társaságában!

Zebrahead @ Dürer Kert jegyek >>>


09.03: Operators, Dürer Kert

Lüktető szintipop érkezik majd egyenesen Kanadából a Dürer Kertbe, mégpedig Dan Boeckner legújabb zenei formációja, az Operators tér vissza az ősz elején a klubba, a legújabb, ‘Radiant Dawn’ című lemezük anyagával felerősödve!

Operators @ Dürer Kert jegyek >>>


09.03: Mgła, Dürer Kert

Az éjsötét zenék egyik lengyel zászlóvivője, a Mgła a nyári Rockmaraton-szeánsz után visszatér Budapestre, hogy szeptember 3-án éjszaka, ezúttal a Dürer Kertben celebráljanak egy elborult black metal misét! A koncerten a melegítést a csapat honfi- és stílustársai bízza, név szerint  a szintén Martwa Aura-ra és az Above Aurora-ra!

Mgła @ Dürer Kert jegyek >>>


09.06: Vad Fruttik, Budapest Park

Már egyfajta hagyomány, hogy aki a szezon elején ott volt, az a szezon végén is benéz még  a Budapest Park színpadára, e mintázatot pedig a Vad Fruttik is hűen követi és az ősz folyamán ismét zenél egyet a fővárosi rajongóknak! Az este folytatásához a Lidocain Night csapata 100% magyar alternatív zenét, az Y-Production pedig goa trance és ambient ritmusok sorát hoz majd.

Vad Fruttik @ Budapest Park jegyek >>>

Lidocain Night @ Budapest Park jegyek >>>

Y-Production @ Budapest Park jegyek >>>


09.07: 80’s Disco Show, Budapest Park

Talán egész Európában Magyarországon az egyik legtöretlenebb a retro-lelkesedés, aminek egy újabb csúcspontja készül a Budapest Parkban szeptember 7-én! Az esemény fellépőinek sorában olyan külföldi fellépőket találunk, mint az Alphaville, a Boney M, Samantha Fox és a Bad Boys Blue. A hazai slágereket a Neoton Família Évája és Ádáma hozza majd el,  melléjük pedig a retro-bulik olyan megkerülhetetlen lemezlovasai sorakoznak fel, mint Dévényi  Tibi bácsi, DJ Dominique és DJ André!

80’s Disco Show @ Budapest Park jegyek >>>


09.07: Spencer Hill Magic Band, ELLÁTÓház

Igazi lélekmelegítő és mosolyfakasztó bulit kapunk az első szeptemberi szombaton, amikor is az ország egyik leghangulatosabb zenei repertoárjával, a Bud Spencer és Terence Hill filmek muzsikáival operáló csapata, a  Spencer Hill Magic Band édesíti majd a szezonindítást az ELLÁTÓházban!

Spencer Hill Magic Band @ ELLÁTÓház jegyek >>>


További szeptemberi események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük