Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Sűrű péntek, sűrű szombat, katartikus vasárnap (hétvégi programajánló)

2019.11.07.

author:

Sűrű péntek, sűrű szombat, katartikus vasárnap (hétvégi programajánló)

Mi tagadás, még mi is azt hittük, hogy a november első hete kicsit csendesebb lesz, de mikor a körmére néztünk koncertkínálatnak rájöttünk, hogy az egész csinos hétköznapi felhozatal egy kimondottan ütős hétvégi programsorba csúcsosodik ki. Természetesen ez utóbbit sem hagyhattuk szó nélkül, íme a kínálatunk a hétvégére! 

11.08: Paradox Island vol I.

November 8-án a Dürer Kertben megnyílik a pszichedelikus dimenziókba is bátran átnyúló, élő elektronikus produkciók új játszótere, a Paradox Island! A mindhárom koncerttermet belakó rendezvény égisze alatt olyan zenekarok gyűlnek össze erre az éjszakára többek között, mint a Zagar, a Colorstar, a Freakin’ Disco, az Agavoid, a Ficture vagy az EarthJam.

Paradox Island vol I. jegyek >>>


11.08: Zuboly, ELLÁTÓház

Az ország talán legsokszínűbb és legízesebb dalpalettával operáló zenekara, a Zuboly is benéz november elején az ELLÁTÓház porondjára, hogy egy több mint kellemes, folk, pop és hip hop muzsikával, és ezek egyedik, csakis rájuk jellemző kavalkádjával sűrűn telepakolt estét adjanak majd november 6-án.

Zuboly @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


11.08: SZ4P, Instant

November 8-án az Instantban mutatja be második ‘Rocksztárok porszívóznak’ című nagylemezét a Szabadtéri 4akkordos Performansz, alias SZ4P, amiről a ‘Kilences kapucsengő’-re keresztelt tételhez már egy klipet is kaptak a rajongók, ezen az estén pedig végre élőben is pacsizhatnak a hazai gumipank mezőny egy újabb autentikus darabjával. Az estét a Madrapur és a Feed the Mogul vezeti majd fel.

SZ4P lemezbemutató @ Instant  jegyek >>>


11.09: Prosectura 30, Dürer Kert

Az ártatlan kicsapongásoktól sem mentes három évtizedére tér majd ki november 9-én a Prosectura a Dürer Kertben, ahol a zsúr égisze alatt jó pár sztori, élmény és persze baromi sok zene elevenedik majd fel. A koncertre a Francesco és a Haverok és a 25 éves Macskanadrág fűti majd be a placcot.

Prosectura 30 @ Dürer Kert jegyek >>>


11.09: The Scarlet, Robot

Az idei utolsó The Scarlet klubkoncertnek lehetnek tanúi a rajongók november 9-én a Robotban, ahol ehhez mérten egy nagyon karakán kelta punk buli kerekedik majd ki, méghozzá a Travellers’ Company masszív folk és kocsmapunk alapjaira építkezve!

The Scarlet @ Robot jegyek >>>


11.09: Layla Zoe, Backstage Pub

November 9-én lép fel Budapesten a kiváló kanadai énekesnő, Layla Zoe. A gyakran Janis Joplinhoz hasonlított kanadai előadó pályafutása során számos elismerést, többek között a 2016-os European Blues Awards “Legjobb Énekesnő” címét is kiérdemelte. Tavaly őszi lemezbemutató koncertje után ezúttal legjobb, legkedvesebb dalait válogatja egy műsorba.

Layla Zoe @ Backstage Pub jegyek >>>


11.09: Siska Finuccsi 40, ELLÁTÓház

40 éves a hazai hip hop mezőny egyik legszabadszájúbb megmondóembere, Siska Finuccsi, amit természetesen nem lehet ünneplés nélkül hagyni, úgyhogy november 9-én Finuccsi és haverjai beveszik magukat az ELLÁTÓházba, hogy egy ehhez méltó éltetést kerekítsenek.

Siska Finuccsi 40 @ ELLÁTÓház jegyek >>>


11.10: Sick Of It All, Dürer Kert

Már előzetesen is a legnagyobb magabiztossággal tízpontos hardcore bulit kapunk majd arcba a Dürer Kert késő őszi menüjén, ugyanis a stílus olyan prominens képviselői, mint a  Sick Of It All, a Comeback Kid és Cancer Bats kapják majd szét közös erővel a fővárost november 10-én! Ezen lényegében nincs is mit tovább ragozni, állat lesz!

Sick Of It All @ Dürer Kert jegyek >>>


11.10: The Aristocrats, A38 Hajó

A rockzenei nyalánkságok gyűjtőinek kötelező a megjelenés november 10-én az A38 Hajón, ahol a jazz fusionbe oltott progresszív rock egyik igazi sztárcsapata, a The Aristocrats – Marco Minnemann (H-Blockx, Steve Wilson, The Sea Within, …)Bryan Beller (Joe Satriani, Steve Vai, Dream Theater, …) és Guthrie Govan (Asia, The Young Punx, Hans Zimmer, …) – pendíti meg a húrokat az ELLÁTÓház szervezésében.

The Aristocrats  A38 Hajó jegyek >>>

 


További novemberi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük