Jegyelővétel Programajánló

Tavaszi vigyorfakasztás – stand-up világsztárok Budapesten

2020.02.24.

author:

Tavaszi vigyorfakasztás – stand-up világsztárok Budapesten

Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a már bőven az európai mennyiséget és színvonalat hozó koncertdózis mellett az egyéb műfajok is erősödnek a fővárosi programkínálatban. Így van ez a stand-up frontján is, ahová sorra futnak be a világsztárok, elég csak a nemrég Budapesten járt Bill Burr-re, Hugleikur Dagsson-ra gondolni. Nos, ennek jegyében vettük górcső alá a tavaszt és kaptunk elő három nagyágyút, akik már biztos akkora vigyort hasítanak a fejünkre, hogy masnit köthetünk belőle a tarkónkon! 

2020.04.02: Russell Howard, MOM Kult

2020. április 2-án a világ egyik legjobb stand-up előadójának tartott Russell Howard gyúrja át kegyetlenül a rekeszizmainkat a MOM Kultban. A Respite körút az angol poénkirály eddigi legnagyobb körútja lesz, világszerte 51 várost érint majd, és szerencsére ebből Budapest sem marad ki!

Russell Howard: ‘Respite’ jegyelővétel >>>


04.24-25: John Cleese, MOM Sport

Az abszurd humor origója és legendája, John Cleese 2020-ban Budapestre is elhozza a Last Time to See Me Before I Die című showját! A produkció április 24-én ás 25-én érkezik majd a MOM Sport falai közé, és abból kiindulva, hogy John Cleese előző európai turnéja pillanatok alatt teltházas lett – ahogy nálunk is az már az április 24-i előadás – illetve hogy a világklasszis humorista finoman szólva sem gyakori vendég a magyar, vagy épp a környéki színpadokon, érdemes lesz nem sokat tipródni már a jegyvásárlás felett, mert nagyon könnyen egy életre lemaradhatunk erről a rekeszizom-gyúrásról!

John Cleese: ‘Last Time to See Me Before I Die’ jegyek >>>


05.04, Iliza Shlesinger, MOM Kult

Iliza Shlesinger már 2008 óta fekteti kétvállra a hallgatóságát a világ dolgait illető igen rendhagyó nézeteivel és lehengerlő stílusával, amibe persze bőven jut görbe tükör az emberi kapcsolatoknak. Ezt pár éve már a Netflixen masszív sikerrel futó stand up special-jeiben is követhetik a rajongók, ahol rendre megbizonyosodhatnak – ahogy mi magyarok is élőben majd május 4-én egy már teltházas esti, és egy még nem teljesen az éjszakai előadáson – hogy Iliza Shlesinger tényleg nagyon tud!

Iliza Shlesinger: ‘The Forever Tour’ jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük