Hétvégi program ajánló

Vidéki bulik a nyár második felére

2019.07.18.

author:

Vidéki bulik a nyár második felére

Természetesen a vidéki élet sem merül ki csak a fesztiválokban a nyáron, hanem ugyanúgy pezseg az élet a szabadtéri helyszíneken is. Mi most ezekből placcokból – azaz egész pontosan a programjaikból – válogattunk össze nektek egy csokorral a nyár második felére!

Blue Box Garden bulik, Gyöngyös

Gyöngyös határában remek lakóhelyet találtak maguknak szabadtéri party-k, a Blue Box pedig igyekszik is jó házgazda lenni, és szorgalmasan szállítja a szombati elektronikus zenei bulikat a térségnek. Így például július 20-án egy Blue Beach Party-t, 27-én érkezik a Coronita Commando augusztus 3-án pedig DJ maraton indítja a nyár utolsó hónapját!

Blue Box Garden jegyek >>>


Domb Beach Open Air, Kecskemét

A kecskeméti Domb Beach éjszaka élete is kap egy kiadós kurblizást július 26-án, ugyanis a fövenyen kisarjad a Domb Beach Open Air , a Bangers és a Next Level csapatának közös gyermeke! A hangulat felelősei az önálló koncerttel érkező Dé:Nash, majd utána Dublic, B’Andre, Sammiebeats és Bevild dolgoztatja meg a nagyérdeműt.

Domb Beach Open Air jegyek >>>


RetroBalaton Fesztivál, Fonyód

2019-ben negyedik alkalommal érkezik a Balaton partjára a RetroBalaton Fesztivál, hogy a magyar tenger habjai mellett a nosztalgia hullámait is meglovagolhassuk Fonyódon. A fesztivál a városi piateret lakja majd be július 26-án és 27-én, a hazai fellépők sorát pedig az előző évhez hasonlóan idén is egy külföldi sztár – ezúttal Mr President – koronázza majd meg.

RetroBalaton Fesztivál 2019  jegyek >>>


DayDreaming, Lajosmizse

A Legendery Moments utazó nappali medencés bulisorozata augusztus 8-án Lajosmizsére kanyarodik és az ukrán Miss Monique vezetésével egy igen sűrű napot kerekít majd a Ricsováry Majorban. További szereplők: Smole, Dj Kühl, Tebron, Chris Drifter, Ricardo Piedra, Csiqa, Squirrel Project

DayDreaming @ Lajosmizse jegyek >>>


RetroStars, Balatonfüred

Balatonfürednek is kijut a retro hangulatból, hiszen kilencedik alkalommal üti fel a fejét az egynapos RetroStars, az ország első retro-tematikájú fesztiválja.  Az augusztus 19-i nosztalgiafolyam a SunCity komplexumot lakja majd be, mégpedig olyan fellépőkkel, mint a Pa-Dö-Dö, Csonka Pici, a Groovehouse,  a V-Tech, a Kozmix, az Animal Cannibals, az UFO, Baby Gaby – Lányi Lala, Náksi Attila, Krisz Rudolf, DJ Dominique, Dr Brs & Senor Grande és Rakonczai Imre.

RetroStars 2019 jegyek >>>

 

Fotó: Domb Beach

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük