Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

A főcsapás mellett – underground koncertek a hétre

2020.01.19.

author:

A főcsapás mellett – underground koncertek a hétre

Oké, január vége talán nem a legpörgősebb időszak. Az év elejét már nyugtáztuk, ketyegnek a hétköznapok, a tavasz és az ünnepnapok még odébb… Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lelnénk alkalmat egy-egy lélekmelegítő, a fősodrástól távolabb eső zenei mártózásra, s hogy ezt bizonyítsuk, össze is szedtünk pár ilyen alkalmat a hétre! 

01.22: Rotten Sound, Dürer Kert

Kíméletlen underground csapás zúdul majd ránk január 22-én a Dürer Kertben, aminek fő mozgatórugója a finn death / grind csapat, a Rotten Sound zsigerdarálása lesz. Melléjük két több mint passzos hazai csapat, a Jack és a Mass Reaction is odaszegődik, hogy maximumra legyen járatva a pusztítás eme szerdai napon.

Rotten Sound, Dürer Kert jegyek >>>


01.23: Johanna és a Big Mouflon, Muzikum

Január 23-án este megkapjuk a magunk fílingelős adagját is a Muzikumban, erről pedig a Johanna és a Big Mouflon gondoskodik majd egy nagy csokor Joe Bonamassa, Beth Hart és a Beatles dallal és pár remekbe szabott impro- és blues-csemegével.

Johanna és a Big Mouflon @ Muzikum jegyek >>>


01.24: Melechesh, Dürer Kert

Ha azt mondjuk hogy közel-keleti black metal, akkor a szcénában járatosak már vágják is rá a Melechesh nevét. Noha a csapat már egy ideje holland földön él, a gyökereig Jeruzsálemig nyúlik vissza, e múlt pedig a zenében is visszaköszön, aminek egyedi elborultságán január 24-én a Dürer Kertben újra átélhetik a hazai rajongók.

Melechesh, Dürer Kert jegyek >>>


01.24: Sör és Fű, ELLÁTÓház

Ha ritmussal és szöveggel szeretnétek megágyazni a hétvégének, akkor igen jó ötlet pénteken az Ellátóház felé venni az irányt, ahol a hip hop vonalat lovagló Sör és Fű kerekít majd egy bebólogatós estét. A placc felfűtéséről Layerson gondoskodik majd.

Sör és Fű @ ELLÁTÓház jegyek >>>


01.24: Syrius emlékzenekar, Muzikum

A magyar progresszív rock egyik kiválósága előtt tiszteleg január 24-én a Muzikum Klubban a Syrius emlékzenekar, akik ezen az estén a nemrégiben minden idők legjobb magyar albumának választott The Devil’s Masquerade című lemez anyaga köré építik műsoruk. A koncert különleges vendége az az eredeti Syrius alapító tagja, a billentyűse és zeneszerzője, Pataki László.

Syrius emlékzenekar @ Muzikum jegyek >>>


01.25: The Genma, Dürer Kert

Január 25-én a Dürer Kertben lezárja a 15 éves miniturnéját a The Grenma, és ezt az alkalmat érdemes nagyon megbecsülni a fővárosi rajongóknak, mert 2020-ban ez lesz a csapat utolsó bulija! A koncert vendégei a Bankrupt és a Counter Clockwise lesznek.

The Genma @ Dürer Kert jegyek >>>


01.25: Harmed, Dürer Kert

Jó kis underground tobzódás kerekedik január 25-én a Dürer Kert középső termében is, ahol négy remek hazai csapat, név szerint a Harmed, a Sonya, az Oaken és az Eagle Has Landed osztja majd ki mindenkinek a jól megérdemelt heti riff-  és bemozdulás-adagját.

Harmed @ Dürer Kert jegyek >>>

 

Fotó: Rotten Sound


További januári koncertek és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük