Koncert ajánló

Bérczesi Robitól a post rockig – koncertek a hétköznapokra

2019.09.08.

author:

Bérczesi Robitól a post rockig – koncertek a hétköznapokra

Lassan múlóban az évszakváltás sokkja, kezd beállni az őszi rutinunk, aminek a szerves része, hogy a munka- és/vagy  iskolanapok végeztével hagyunk helyet olykor a lazításnak is, amihez találtunk pár kiváló hétköznapi alkalmat, egész konkrétan ezeket:

09.11: Acres, Dürer Kert

Magyarországra is elhozza a  nyáron megjelent, ‘Lonley World’ című lemezét az újvonalas brit post-rock egyik friss zászlóhordozója, az Acres!  A csapat a korong anyagát szeptember 11-én prezentálja majd a hazai rajongóknak a Dürer Kertben, két remek zenekar, a szintén brit földről érkező Parting Gift és az Ausztriából hozzánk is átnéző Tripsitter társaságában.

Acres @ Dürer Kert jegyek >>>


09.11: Julian Sas, Analog Music Hall

Korosztályának egyik legjobb európai blues-rock gitárosa Julian Sas, nem ismeretlen a műfaj hazai rajongói előtt sem, hiszen a 49 éves holland zenész már öt alkalommal szerepelt a paksi Gastroblues Fesztiválon, Budapesten viszont már 12 éve nem lépett fel, ezért is kihagyhatatlan a szeptember 11-i lemezbemutató koncertje az Analog Music Hallban.

Julian Sas @ Analog Music Hall jegyek >>>


09.11: Giusto Kamarazenekar, Három Holló

A kortárs zeneszerzés két nagy alakja és újítója, az amerikai James Tenney és német származású Nikolaus Gerszewski nem mindennapi munkássága előtt tiszteleg szeptember 11-én a Giusto Kamarazenekar a Három Hollóban. Az este moduláris szintetizátor hangjára indul majd, Triglav, azaz Bertók Márton prezentálásában.

Giusto Kamarazenekar @ Három Holló jegyek >>>


09.12: Fran Palermo + Middlemist Red, Budapest Park

Rendhagyó zenekar-páros üdvözli az őszt a Budapest Parkban, ahol szeptember 12-én, a Bánkitó Fesztivál 2019 után itt is egyesíti erőit a Fran Palermo és a Middlemist Red! A 4+9 zenész a közös feldolgozások mellett egymás dalait is előadja majd, szavatolva az ősz egyik legkülönlegesebb buliját, ami után még egy hagyományos táncházat is kapnak majd a rajongók!

Fran Palermo + Middlemist Red @ Budapest Park jegyek>>>

Hagyományos táncház @ Budapest Park jegyek >>>


09.12: Bérczesi Robi, ELLÁTÓház

Bérczesi Robert jelentőségét aligha kell magyarázni a magyar alternatív zene rajongóinak, hiszen a hiperkarma frontembere már zenekarával és szólóban is bizonyította tehetséget. Ez utóbbihoz kapunk majd egy remek fővárosi alkalmat szeptember 12-én az ELLÁTÓház falai között.

Bérczesi Robi @ ELLÁTÓház jegyek >>>


09.12: Dániel Balázs Trió, Muzikum

Az ország első számú boogie-woogie zenekara, a Dániel Balázs Trió pörgeti fel az őszt Pleszkán Écska hangjával felerősödve szeptember 12-én a fővárosban! Pergő ritmusok, virtuóz hangszerszólók, zenei bravúrok és egy dögös énekhang, ez mind látható és hallható lesz a Muzikum színpadán!

Dániel Balázs Trió @ Muzikum jegyek >>>


További szeptemberi események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük