Jegyelővétel Koncert ajánló

Kezdjük az év végét! – Programajánló december első hetére

2019.12.01.

author:

Kezdjük az év végét! – Programajánló december első hetére

Itt vagyunk az év utolsó hónapjában, elkezdett magas hőfokon égni az ünnepi hangulat,  pörög a vásárlási láz… egyszóval épp itt az ideje, hogy kicsit kilépjünk az ajándékhajkurászás és évvége-tervezés taposómalmából, és beiktassunk pár remek programot!

12.03: Louis C.K., Kongresszusi Központ

Hogy máshogy is kezdődhetne jobban az év utolsó hónapja mint egy kiadós, székleborulós nevetéssel…? Nos, megvan rá a tökéletes lehetőség, ugyanis december 3-án este Budapestre érkezik a hatszoros Emmy díjas komikus Louis C.K., aki egyből két előadással is két vállra fekteti a hazai közönséget!

Louis C.K. @ Kongresszusi Központ jegyek >>>

Louis C.K. @ Kongresszusi Központ jegyek >>> (2. show)


12.04: Eskimo Callboy, Dürer Kert

A tavaly novemberi koncertje után idén év végén önálló bulival visszatér a német és az Európai electrocore színtér egyik legizmosabb bástyája és ‘slágergyárosa’, az Eskimo Callboy! A klub légterét a szintén német We Butter The Bread With Butter és a hasonlóan honfitárs The Disaster Area fűtik majd fel.

Eskimo Callboy @ Dürer Kert jegyek >>>


12.05: Bullets And Octane, Robot

Bullets And Octane vezetésével egy tökös amerikai hard rock színpadfoglalást csaphetünk el december 5-én este a Robotban! A több mint 20 éves csapat a 2020 elején megjelenő, ‘Riot Riot Rock And Roll’ című új lemezének anyagával tekeri majd fel a klub hőfokát! A koncertre a hangulatot az Atomic Playboyz alapozza meg.

Bullets And Octane @ Robot jegyelővétel >>>


12.05-06: Járai Márk, ELLÁTÓház

Járai Márk, a Halott Pénz oszlopos tagja már nem egyszer megmutatta, hogy szólóban is remek koncerteket ad, ennek pedig december 5-én és december 6-án kétszeres bizonyítékát is megkapjuk majd az ELLÁTÓházban, ahová dupla koncertre érkezik majd az énekes.

Járai Márk dupla koncert @ ELLÁTÓház jegyek >>>


12.06. Sights & Sounds , Dürer Kert

Kanada egyik legizgalmasabb alternatív rock csapata, a Sights & Sounds megannyi év után idén új zenével jelentkezett, és ha már ezt tették, jól körbe is hordozzák a világban az új nagylemezt. Az élmény pedig szerencsére nekünk magyaroknak is kijár majd: december 6-án a Dürer Kertben zenél majd a csapat!

Sights & Sounds @ Dürer Kert jegyek >>>


12.07: D-A-D, A38 Hajó

Dánia egyik legpatinásabb hard rock csapata, a D-A-D visszakanyarodik Budapestre, hogy a magyar közönségnek is bemutassák a legújabb, ’A Prayer for the Loud’ című albumukat. Hogy zenekar a több mint 30 éve tartó rock-zarándokútjukun épp hol tartanak, arról győződhetünk majd meg december 7-én, az A38 Hajón.

D-A-D @ A38 Hajó jegyek >>>


12.07: Sierra, Dürer Kert

Ismét darksynth buli a Dürer Kertben!  A  jó idő után ismét jelentkező Neonhullám buli égisze alatt egy igazi különlegesség érkezik a a sötétebb, erőteljesebb hangzások kedvelői számára, a francia származású Sierra személyében. Vele együtt érkezik a hasonlóan sötét zenei dimenziókat boncolgató Hipposound, a hazai vonalat pedig Lazerpunk és Kraak erősíti majd.

Sierra @ Dürer Kert jegyek >>>


12.08: DI-RECT, Dürer Kert

Egy zenei felkiáltójel is jár a hét legvégére: a dinamikus, arénákban is jól csengő holland rockzenéből ad egy remek ízelítőt a magyar közönségnek december 8-ánDürer Kertben az idén már a 20. évét taposó, de töretlenül friss attitűddel zenélő  DI-RECT!

DI-RECT @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További év végi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük