Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Koncertek és bulik, amelyekkel nekiugorhatunk a télnek

2019.11.28.

author:

Koncertek és bulik, amelyekkel nekiugorhatunk a télnek

Itt az első adventi hétvége, indul a tél, küszöbön az év vége, … egyszóval tömve vagyunk okokkal, amelyek remek indokot szolgáltatnak a hétvégi kimozduláshoz, mi pedig ezekhez csapunk most pár további érvet! 

11.29: Buunshin, Dürer Kert

Szinte még le sem tette a névjegyét a drum and bass újvonalas képviselői közé Buunshin, és máris igen komoly rajongó és szakmai figyelem övezi a holland DJ-t. hogy vitán felül méltő erre az elismerésre, azt november 29-én a The Hive sorozat égisze alatt be is bizonyítja majd a Dürer Kertben!

Buunshin @ Dürer Kert jegyek >>>


11.29: PASO, A38 Hajó

A Pannonia Allstars Ska Orchestra hatalmas bulival int búcsút az ősznek az A38 Hajó gyomrában! Karibi hangulat, lüktető ska, füstös reggae, hazai népi ízek, sodró balkán témák: ez a bombabiztos elegy minden körülmények között működik, nyáron, vízparton, vagy mint most, egy jó klubban, a tél küszöbén!

PASO @ A38 Hajó jegyek >>>


11.30: Total Dance Festival, Hungexpo

Ismét elérkezett a pillanat, amikor az ősz végén egy szombat estére újra a retro zenéké és az ország egyik legnagyobb showjáé lesz a főszerep: azaz érkezik a Total Dance Festival! A rendezvény hegszíne ezúttal is a Hungexpo lesz, ahol olyan sztárok zenéjére táncolhatjuk a múltba magunkat, mint az Eiffel 65, Cascada, Dr. Alban, La Bouche, Real McCoy vagy Alice DJ.

Total Dance Festival 2019  jegyek >>>


11.30: Devin Townsend, Barba Negra

A kanadai gitáros-producer zseni, Devin Townsend elképesztő életművet tudhat maga mögött, de ez finoman szólva sem jelenti azt, hogy ül a babérjain, sőt, 2019 márciusában érkezett a legújabb, Empath című szólóalbuma, amelyet ráadásul az év végén, november 30-án a budapesti közönségnek élőben is előad majd a Barba Negra falai között!

Devin Townsend @ Barba Negra jegyek >>>


11.30: Kaukázus évzáró, Dürer Kert

Szép lassan pont kerül a 2019-es turnék végére, a zenekarok is szögre akasztják egy kicsit a hangszereket, de előtte még jár zárókoncert a közönségnek! Így tesz a Kaukázus is, akik az ősz utolsó napján, a Dürer Kertben le is zárják az idei koncertszezont.

Kaukázus évzáró @ Dürer Kert jegyek >>>


12.01: Front 242, Akvárium Klub

Az electronic body music úttörője és az elektro-industrial stílus egyik origója, a belga Front 242 visszatér Budapestre, és újra megmutatja a hazai rajongóknak, mi fán terem az EBM! A komoly múlt komoly életművet is jelent, amiből a hazai közönségnek december 1-jén szemezgetnek majd a fővárosban, az Akvárium Klub kistermében.

Front 242 @ Akvárium Klub jegyek >>>


12.01: Attila, Dürer Kert

Szinte pontosan egy évvel az előző fellépése után visszatár Budapestre party deathcore amerikai nagykövete, az Attila! A  georgiai zenekar Dürer Kertbe veszi majd be magát december 1-jén, és nem érkezik egyedül, ugyanis a zúzás fronton szintén nem kispályás Veil of Maya csatlakozik majd az estéhez!

Attila @ Dürer Kert jegyek >>>


12.01: M.O.D., Dürer Kert

Sajnos 2017-ben végül nem jött össze a M.O.D. befutója, ám ezt most pótolja a kultikus csapat és december 1-jénDürer Kertet mozgatja majd át a legendás, thrash alapokra építkező crossover zenekar! Eme turné hivatott ünnepelni a Method of Destruction és a Stormtroopers of Death (bő) három-három évtizedét, úgyhogy Billy Milano-t ismerve egy nagyon szigorúan számon kért közönség bemozdulásra készüljetek!

M.O.D. @ Dürer Kert jegyek >>>

 


További év végi programok a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük