Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló Színház

Pihenjük ki ingergazdagon az első hetet! (programajánló)

2020.01.09.

author:

Pihenjük ki ingergazdagon az első hetet! (programajánló)

Az előző hétvégén már ízlelgethettük a 2020-as évet de azért mégiscsak egy teljes munkahét után értékelődik fel igazán egy hétvége, ami mellé természetesen ezúttal is odatesszük a magunk programajánlóját! 

01.10: Fre4knc, Dürer Kert

A The Hive csapata pillanatok alatt magához tér az évcseréből, és január 10-re máris egy alapos döngölést hoz tető alá a Dürer Kertben, ahol a drum & bass világ bugyraiból egy igazi őstehetség, a holland Fre4knc osztja majd az ütemeket, méghozzá egy exkluzív, két órás szett égisze alatt! Természetesen ezúttal is lesz magyar körítés, mégpedig MVRK, Dub Personal Horns, a Filth Company és Crism személyében.

Fre4knc @ Dürer Kert jegyek >>>


01.10: Muddy Shoes, Muzikum

Muddy Shoes már lassan negyed évszázada egy nagyon biztos pont a hazai blues életben, az pedig már szintén egy fix esemény a zenekar éves menetrendjében, hogy a Muzikumban ünneplik meg a születésnapjuk. Nem lesz másképp 2020-ban sem, a 24. évfordulónál, amelyre január 10-én kerül majd sor, és egy garantáltan nívós zenei élményt gyűjthet be majd a nagyérdemű ezen az estén.

Muddy Shoes @ Muzikum jegyek >>>


01.11: Stagediving Fesztivál, Dürer Kert

Már jó ideje, hogy van egy igen erős, állcsúcson találó fémzenei felütése az évindításnak a Dürer Kertben, ami természetesen 2020-ban sem hanyagolja feladatát, és január 11-én ismét beröffen a Stagediving Fesztivál! A 17. etapjához érkező rendezvény fellépősorában a házigazda Watch My Dying mellett olyan többek között zenekarok sorakoztak fel az új évtized begyúrásához, mint a Cadaveres, a Don Gatto, a Nova Prospect, a Hortobány Hardcore Crew, a Salvus, az As Karma Brings vagy a Mirror.

Stagediving Fesztivál 2020 jegyek >>>


01.11: Ocho Macho, Instant

Az Ocho Macho is megejti első 2020-as budapesti élménygyártását, méghozzá az Instant falai között, ahol január 11-én rajzolnak egy szép nagy ellenpontot a télhez, ráadásul a rajongok nem csak a koncert endorfinadagját kapják majd meg ezen az estén, de minden látogató egy Ocho-s ajándékot is kap a helyszínen.

Ocho Macho @ Instant jegyek >>>


Creedence Clearwater Revival tribute, ELLÁTÓház

Ugyan a legendás Creedence Clearwater Revival zenekar csak 5 évig működött a ’60-as évek végén, és olykor méltatlanul mellőzik is, ha a stílus nagy öregjeiről van szó, de a mai napig tagadhatatlan a formáció a hatása a klasszikus és a modern rockzenére. Ez pedig mindenképp megérdemel zenei tisztelgést, amelyet a hazai Creedence Clearwater Reborn január  11-én este az ELLÁTÓház színpadán méltóképp meg is ejt majd!

Creedence Clearwater Revival tribute @ ELLÁTÓház jegyek >>>


01.11-12: Best Uff L’art pour L’art @ Tárogató úti Színpad

A hétvégére három kiadós arcfájás is jut majd a vigyorgó izmaink végett, ugyanis a a L’art pour L’art és pihent humora pontosan ennyi alkalommal veszi be az  IBS Színpadot.  Az előadásokban a társulat több mint 20 éves működésének legjava kel életre Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni előadásában.

Best Uff L’art pour L’art @ Tárogató úti Színpad előadások jegyek >>>

 

 


További évindító programok a TIXA.hu-n >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük